DropBlock

Het bouwen van je eigen webshop met DropBlock is eenvoudig en intuïtief. Ondanks zijn eenvoud biedt DropBlock uitgebreide mogelijkheden. Binnen een paar minuten heb je een complete webwinkel staan en kun je starten met het ontvangen van betalingen.

Gratis Webshop starten

Pay.nl koppeling met Dropblock

Waarom DropBlock?

  • De mooiste thema's - Kwalitatieve, moderne designs voor je webshop. Elk design biedt verschillende varianten en je kunt tot in detail zelf de stijl van het design aanpassen. Ga meteen aan de slag met een design of knutsel eraan tot het precies past.
  • Producten en categorieën aanmaken Zet binnen een paar minuten je eigen producten online in de door jou zelf gekozen categorieën. Geef je producten plaatjes, omschrijvingen en specificaties mee om zo de best converterende pagina's te bouwen!
  • Eigen productfilters maken - Maak het je gebruikers makkelijk te vinden wat ze zoeken. Geef je producten zelfgekozen specificaties mee en laat klanten vervolgens filteren op eigenschappen als merk of kleur.
  • Voorraadbeheer - Beheer per product de voorraad, en geef die weer op de productpagina. Geef zelf teksten op bij de voorraadstatus, om bijvoorbeeld de klant te informeren wanneer het product bezorgd wordt.
  • Importeren van producten - Heb je een webwinkel met veel producten? Maak dan gebruik van de importfunctie. Maak met Excel een .csv bestand en versnel het bijwerken van je assortiment. Je kunt ook een export maken van je producten.
  • Configureerbare e-mails - Stuur je klanten e-mails in je eigen stijl met door jou bepaalde teksten. De hele opmaak van bijvoorbeeld de factuur e-mail is zelf te bepalen.
  • Gratis Nederlandse support - Kom je er niet uit? Of wil je advies over hoe je iets het beste aan kunt pakken? Bel, app of mail ons gewoon en je wordt snel geholpen door de DropBlock helpdesk.
  • Geen zorgen om veiligheid - DropBlock is een ‘Hosted CMS’, wat betekent dat je webshop op onze servers staat. Onze broncode is geheim en daarom moeilijk te hacken. Daarnaast verzorgen wij automatisch alle updates voor je.

Koppeling met DropBlock

Met de koppeling tussen DropBlock en Pay.nl heeft u alle mogelijke betaalmethoden binnen handbereik, dus naast iDEAL, eventueel ook creditcards, Bancontact / Mister Cash, Giropay of één van de vele andere betaalopties. U kunt uw complete betaalverkeer dus eenvoudig onder één dak beheren.

Gratis Webshop starten