Cubecart

CubeCart is een van de minder bekende (open source) shopsystemen. Deze e-commerce oplossing kenmerkt zich door zijn eenvoudige setup en uitgebreide functies. Er zijn veel templates beschikbaar waardoor uw shop snel een professionele uitstraling krijgt.

CubeCart: betalingen accepteren

Zonder het betaalsysteem van Pay.nl, met de betaalmethoden iDEAL, creditcard, Bancontact / Mister Cash, Giropay en alle andere populaire diensten, is uw webshop niet volledig. Om deze betaalmethoden eenvoudig en snel te kunnen implementeren, bieden wij u gratis een plugin. Met deze plug-and-play koppeling verbindt u in een oogwenk de meest populaire betaalmethoden aan de betaalpagina van uw webshop.

cubecart website

Pay.nl plugin voor Cubecart

Gratis Cubecart plugin downloaden

Heeft u een webshop met het CubeCart systeem? Dan voegt u met onze kant-en-klare plugin al onze betaaldiensten in een handomdraai aan uw webshop toe. De gratis plug-in en de bijbehorende handleiding kunt u direct downloaden. Om de plugin in te stellen heeft u een account bij Pay.nl nodig. Heeft u nog geen account? Maak deze direct en gratis aan

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt de volgende versies van Cubecart:

  • 5
  • 6