Cs-Cart

Cs-Cart staat bekend als één van de snelgroeiende e-commerce platforms wereldwijd. U kunt gebruik maken van diverse basisfunctionaliteiten, maar uw webshop ook uitbreiden via de extra plug-ins die Cs-Cart beschikbaar stelt. Zowel voor de grote als de kleine internetondernemer is dit een geschikt e-commerce systeem.

Ook voor een mobiele webshop

Naast allerlei mooie templates, biedt Cs-Cart ook de mogelijkheid om een aparte versie van uw webshop te genereren voor mobiele apparaten. Zo kunnen uw klanten uw webshop op ieder apparaat in de juiste lay-out zien. Daarnaast is het mogelijk om meerdere shops in één Cs-Cart systeem te beheren.

cs-cart website

Pay.nl plugin voor Cs-Cart

Betaalsysteem voor Cs-Cart

Uw webshop is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreid betaalsysteem. Pay.nl kan u hierbij helpen! Want met onze plugin beschikt u over al onze betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcard, Afterpay en nog veel meer.

Vanaf het Professional (S) pakket beschikt u over alle betaalmethoden voor de beste tarieven. Zoals iDEAL voor € 0,35 per transcactie. Natuurlijk kunt u ook aan de slag zonder maandelijkse pakketkosten. Dat kan met het start-up 'Pioneer (XS) pakket'.

iDEAL plugin voor Cs-Cart

Voor het systeem van Cs-Cart hebben wij een standaard plugin ontwikkeld. U kunt hiermee onze betaaldiensten simpel en snel aan uw webshop koppelen. Voordat u de plugin kunt downloaden via het Administration Panel, heeft u een Pay.nl account nodig. Maak direct een gratis account aan.

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt de volgende versies van CS-Cart:

  • 3
  • 4