Zoeken
Sluiten
Payment methods

B2B-aanbod van Biller: Koop Nu, Betaal Later via Pay.

Biller is een B2B-betaalmethode, die B2B- en B2C&B-webshops helpt hun checkoutprocessen te verbeteren. De voordelen zijn noemenswaardig, denk aan hogere acceptatiepercentages, snellere kredietcontroles, een verbeterde cashflow en flexibele betalingsvoorwaarden voor kopers. Dankzij de Pay.-integratie voeg ook jij nu Biller aan je checkout toe in één klik. 

Biller-Image-Landingpage
Het dichten van de kloof tussen kopers en verkopers.

In de B2B e-commercewereld bestaat een betalingskloof: kopers willen zo laat mogelijk betalen, terwijl verkopers zo snel mogelijk betaald willen worden. Biller overbrugt deze kloof, door een B2B Achteraf betaaloplossing te bieden. Kopers stellen hun betaling tot 90 dagen uit, terwijl de verkoper/handelaar direct wordt betaald.  

Biller maakt deel uit van de Banking Circle Group: een marktleider in de wereldwijde banken- en betalingswereld. Onze core business is het bieden van financiële oplossingen aan enkele van de grootste en meest succesvolle bedrijven ter wereld. Banking Circle verwerkt momenteel €250 miljard aan Europese e-commerce betalingen.

Biller

Voordelen van Biller.

 • Maak het makkelijk voor bedrijven om bij jou te kopen.
  Als je kopen gemakkelijk maakt, verhoog je de conversie van je webshop. Met Biller maak je het mogelijk om vanaf de eerste aankoop direct op factuur te betalen. Geen creditcards of overboekingen benodigd
 • Verbeter je cashflow - krijg betaald in 7 dagen. Gegarandeerd.
  Door flexibele betalingsvoorwaarden aan te bieden, en tegelijkertijd een gegarandeerde betaling voor elke aankoop te krijgen, verbeter je jouw cashflow én die van je kopers. Iedereen profiteert.
 • Wij nemen het kredietrisico voor onze rekening. Maak je geen zorgen. 
  Je hoeft niet langer potentiële klanten af te wijzen, omdat je te weinig inzicht hebt in hun kredietwaardigheid. Wij nemen het risico van te late of onbetaalde facturen op ons, zodat jij dat niet hoeft te doen. Dit doen we door gebruik te maken van AI: in een fractie van een seconde bepalen we de kredietwaardigheid. Geen risico voor jou. 
De kracht van AI - vertrouwen is alles

AI voedt onze kern. Met deze technologie beoordelen we de betalingscapaciteit van een klant. Real-time kredietchecks zoeken naar patronen in betaalgedrag om te voorspellen wat er gaat gebeuren. Dit helpt Biller om risico's te verminderen en fraude te voorkomen. Dit opent deuren naar nieuwe klanten, door ze eerlijk te beoordelen. AI geeft niet om de grootte van een bedrijf en analyseert het betalingsgedrag niet zoals een traditioneel kredietbureau dat doet. De technologie scant de markt op aanwezigheid van bedrijven, wat leidt tot een resultaat dat iets zegt over het potentieel van een bedrijf; niet alleen over hun verleden. Kredietbureaus komen meestal tot een volledige stop als ze geen informatie kunnen vinden,  een onmiddellijke afwijzing volgt, terwijl Biller graag meer te weten wil komen. 

Biller breidt jouw klantenbestand uit, van corporates tot startups, kleine bedrijven en freelancers, door een hogere acceptatiegraad mogelijk te maken. Het risico ligt bij Biller, nooit bij jou. Samen ondersteunen we de volgende generatie van bedrijven en ondernemers.  

 

Ga vandaag nog aan de slag met Biller via Pay. 

Aan de slag gaan met Biller via Pay. is zo eenvoudig als het omzetten van een schakelaar. Je hoeft alleen aan te tonen dat je een geregistreerd bedrijf bent, door jouw inschrijving bij de plaatselijke Kamer van Koophandel met ons te delen. Zodra je bent geverifieerd, activeer je jouw Biller-account in het Pay.-dashboard.  

Voordelen van Biller in een oogopslag 
 • Gemakkelijk aan de slag - één verificatie en je kunt aan de slag. 
 • Eenvoudige factuurbetalingen - geen creditcard of handelsrekening nodig. 
 • Vereenvoudig de checkout-ervaring en verminder verlaten winkelwagentjes. 
 • Bied flexibele kredietvoorwaarden aan klanten - tot 90 dagen.
 • Verhoog je acceptatiegraad en breid je klantenbestand uit.
 • Vergeet het najagen van facturen.
 • Verbeter de cashflow - krijg betaald binnen 7 dagen. Gegarandeerd. 

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

breedste-aanbod

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
cta-checkmark-icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
cta-checkmark-icon

Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.

cta-checkmark-icon Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages