Zoeken
Sluiten
Features

PAY. is acquirer én processor. 

PAY. verwerkt creditcardtransacties van Visa en MasterCard zonder tussenkomst van derden . Het resultaat: een betrouwbaar, efficiënter betaalproces. Met optimale inzichten en hogere conversie. 

Acquirer-&-processor
Acquirer-&-processor

Creditcard betalingen verwerken zonder tussenkomst van externe organisaties en processen. Dat maakt je betaalproces frictieloos, sneller en bovendien veiliger. Beter voor je klanten - en voor jou. 

Als acquirer processor vermindert PAY. het aantal schakels in de keten. Zo beheert PAY. de geldstroom en worden betalingen sneller verwerkt, met minder (ver-)storingen.  In-house gebouwde techniek verzorgt de volledige transactie en stelt PAY. in staat continu prestaties te monitoren.
Group 29

Acquirer & processor

3D Secure voor authenticatie van creditcardbetalingen.

PAY. heeft dankzij de in-house ontwikkelde 3D Secure technologie de authenticatie van creditcardbetalingen in eigen handen. Hierdoor kan PAY. betaaloplossingen zoals Apple Pay en Google Pay, of 3D Secure instellingen optimaliseren en passend maken binnen het risicoprofiel van de ondernemer. 

Optimale routing

Om je conversie te verhogen worden creditcardtransacties gerouteerd via de optimale processing & acquiring route.  Voor een supersnel proces gebruikt PAY. eigen processing routes en routes van partners. De transacties worden op een uniforme wijze doorbetaald naar de merchant.

Tokenisatie van creditcardbetalingen via PAY. creëert meer betaalgemak voor je klanten bij vervolgbetalingen.  Je klant vult maar één keer betaalgegevens in. Zo bestellen zij makkelijker en vaker. 

De kaartgegevens van de betaler worden versleuteld en veilig opgeslagen binnen onze systemen. Zo kan een vervolgbetaling makkelijk worden uitgevoerd. De kaartgegevens van de klant hoeven dan niet opnieuw ingevuld te worden. 

Meer features van PAY.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van PAY. Alles data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.

 

icon 2

Recurring Payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de Recurring Payments feature van PAY.

icon 3

Inzicht met de PAY. app

Op ieder moment en vanaf elke locatie inzicht in het online betaalverkeer van jouw webshops of websites via de gratis PAY. app.

icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync. van PAY. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.

Registreer je nu en ontdek direct de voordelen van Pay.
Regel direct al je online and in-store betalingen.
dashboard-laptop
Ontvang al binnen 15 minuten betalingen via Pay.’s alles-in-één betaalplatform.
Alle betaalinformatie op een platform: online, in-store en omnichannel. 
Bied je klant de beste en continue service met 99,9% uptime garantie.