Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce

Vlak voor het weekend hebben we nog een kort maar krachtig nieuwtje voor de gebruikers van onze WooCommerce en Magento plugins. U kunt nu ook rechtstreeks vanuit Magento en WooCommerce refunds uitvoeren. De rechtstreekse koppeling van uw shop met de plugin van Pay.nl zorgt ervoor dat refunds automatisch meegenomen worden in ons systeem. Terugbetalingen doen was al enorm makkelijk, nu hebben we voor deze systemen weer een aantal muiskliks verwijderd uit het proces. U klikt op refunden, en wij doen de rest.

Nadat u de meest recente update heeft geïnstalleerd via Magento Connect of via Wordpress plugins kunt u alle betalingen waarvan IBAN gegevens bekend zijn refunden. Ook is het mogelijk achteraf- of creditcardbetalingen terug te betalen.

Refunds
19-12-2014

Wordpress WooCommerce

Om een terugbetaling te starten vanuit het veelgebruikte Wordpress webshopsysteem, klikt u op de bestelling die u wilt refunden, selecteer de terug te boeken artikelen en klik op terugbetalen. Eventueel kunt u nog een extra omschrijving in voeren om weer te geven bij de terugbetaling.

Magento

Om een bestelling terug te betalen vanuit Magento gaat u naar de betreffende bestelling en de bijbehorende invoice. Van daaruit selecteert u de artikelen die u wilt terugboeken en klikt op refund. WooCommerce en Magento gebruikers kunnen dus nu nog sneller terugbetalen zonder gedoe!

GERELATEERD NIEUWS


 • Essentiele plugin update voor WooCommerce 2.6.0
  In de recent uitgebrachte update van WooCommerce, versie…
  lees verder
 • Pay.nl betaalopties voor myCred plugin
  De afgelopen maand heeft ons team een plugin…
  lees verder
 • Pay.nl beschikbaar in Pronamic Wordpress plugin
  Pronamic iDEAL is een van de meest flexibele…
  lees verder