Pay.nl verwelkomt nieuwe iDEAL bank: moneyou

Pay.nl heeft onlangs weer een iDEAL bank toegevoegd namelijk Moneyou. Moneyou is een online financiële dienstverlener, die ernaar streeft duidelijke producten op eenvoudige wijze aan te bieden. Zo kunnen klanten van Moneyou sindskort iDEAL transacties veilig en snel afrekenen via de Moneyou Go app.

Als merchant van Pay.nl reflecteert Moneyou automatisch in de lijst van beschikbare iDEAL banken. Is dit niet het geval dan lost een update van uw webshop extensie (bijvoorbeeld Magento) dit automatisch op.

iDEAL in uw webshop?

Wilt u ook eenvoudig iDEAL of een van de vele andere betaalmethoden van Pay.nl toevoegen aan uw webshop? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 – 88 666 66, of maak kennis met Pay.nl in het gratis Pioneer Pakket.

Probeer Pay.nl gratis

Plugins en Standaard iDEAL scherm

Maakt u gebruik van ons standaard iDEAL scherm? Dan is de update automatisch doorgevoerd en hoeft u niets te doen. Hetzelfde geldt voor onze standaard plugins.

API koppeling

Wanneer u in uw checkout een bankselectie hebt geïntegreerd, bent u als iDEAL-acceptant verplicht alle banken te tonen. Dankzij onze Transaction:getBanks API wordt automatisch het correcte bankenlijstje gegenereerd.

GERELATEERD NIEUWS


 • Tenaamstelling verandert op bankafschrift bij iDEAL betaling
  Over de tenaamstelling op het huidige bankafschrift na…
  lees verder
 • 2 miljard iDEAL betalingen
  lees verder
 • Handelsbanken vanaf vrijdag geaccepteerd als nieuwe iDEAL bank
  Vrijdag 23 november wordt Handelsbanken toegevoegd als nieuwe…
  lees verder