Pay.nl verwelkomt nieuwe iDEAL bank: bunq

Vandaag is er een nieuwe bank toegevoegd aan het bekende rijtje van iDEAL: bunq. Deze fintech startup is sinds november 2015 actief en is in beginsel een app voor mensen om onderling betalingen te regelen. Gebruikers kunnen samen in een groepje een rekening delen, chatten en foto's versturen bij overboekingen, maar ook gewoon zoals bij traditionelere banken kan, geld pinnen bij een pinautomaat en nu dus ook betalen met iDEAL.

Wat zijn de gevolgen voor u als Merchant en welke stappen dient u te ondernemen? Dit is afhankelijk van de gemaakte koppeling met Pay.nl.

Website bunq

Pay.nl verwelkomt nieuwe iDEAL bank: bunq
14-01-2016

Afbeelding toevoegen

Wilt u op bijvoorbeeld uw betaalinformatiepagina logo van bunq toevoegen? In ons informatiecentrum in het Admin Panel zijn alle logo's van alle iDEAL banken als afbeelding of sprite te vinden. Hier kunt u ook terecht voor images van onze overige vele betaalmethoden.

iDEAL in uw webshop?

Wilt u ook eenvoudig iDEAL of een van de vele andere betaalmethoden van Pay.nl toevoegen aan uw webshop? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 – 88 666 66, of maak kennis met Pay.nl in het gratis Pioneer Pakket.

Probeer Pay.nl gratis

Plugins en Standaard iDEAL scherm

Maakt u gebruik van ons standaard iDEAL scherm? Dan is de update automatisch doorgevoerd en hoeft u niets te doen. Hetzelfde geldt voor onze standaard plugins.

API koppeling

Wanneer u in uw checkout een bankselectie hebt geïntegreerd, bent u als iDEAL-acceptant verplicht alle banken te tonen. Dankzij onze Transaction:getBanks API wordt automatisch het correcte bankenlijstje gegenereerd.

GERELATEERD NIEUWS


 • Pay.nl verwelkomt nieuwe iDEAL bank: Moneyou
  Pay.nl heeft onlangs weer een iDEAL bank toegevoegd…
  lees verder
 • De opkomst van de QR betaling
  Al sinds 2015 biedt Pay.nl een QR-code op…
  lees verder
 • Pay.nl verwerft Acquirerlicentie iDEAL
  PERSBERICHT Verwerkingstijd online transactie kan met de helft…
  lees verder