Nieuw: Pay.nl betaalmodule via Magento Connect

Heeft u een webshop in Magento en wilt u alle populaire betaalmethoden aan uw betaalpagina toevoegen? Dat kan nu heel eenvoudig en rechtstreeks via Magento Connect. U hoeft geen losse plugin te downloaden en te installeren, maar regelt het compleet via de backoffice van uw webshop en het Administratie Paneel van Pay.nl.

Magento Connect
27-03-2014

In één klik uw Pay.nl betaalmodule up-to-date

Eén van de voordelen van de Pay.nl koppeling via Magento Connect, is dat u met één druk op de knop de betaalmodule kunt updaten. U krijgt een seintje vanuit de backoffice van uw webshop, zodra er een nieuwere versie van onze koppeling beschikbaar is. U hoeft dan alleen nog maar op ‘updaten’ te klikken en uw Pay.nl betaalmodule is weer up-to-date. Het downloaden en installeren van een plugin is hierdoor volledig overbodig geworden.

Extra toeslag berekenen

Naast de nieuwe manier van installeren, kunt u met de vernieuwde Pay.nl betaalmodule via Magento connect een extra toeslag berekenen voor het gebruik van de betaaloptie. U heeft hierbij de keuze uit een vast bedrag of een percentage. U kunt de toeslag zelf invoeren via de backoffice van uw webshop, bij de betaalmodule.

Direct installeren

Heeft u al een account bij Pay.nl? Dan kunt u direct aan de slag met deze nieuwe koppeling voor iDEAL, Afterpay, Bancontact / Mister Cash en al onze andere betaalmethoden. Installeer of update de Pay.nl betaalmodule > Heeft u nog geen aansluiting bij Pay.nl? Maak deze dan direct aan >

GERELATEERD NIEUWS


  • Officiële release Pay.nl Magento 2 plugin
    Pay.nl heeft de primeur met de Magento 2 plugin!…
    lees verder
  • Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce
    Vlak voor het weekend hebben we nog een…
    lees verder