Handelsbanken vanaf vrijdag geaccepteerd als nieuwe iDEAL bank

Vrijdag 23 november wordt Handelsbanken toegevoegd als nieuwe iDEAL bank. Handelsbanken, van origine een Zweedse bank die sinds 2013 actief is in Nederland als één van de thuismarkten, is een fullservicebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Binnen Nederland ligt de focus voornamelijk op de hogere marktsegmenten

Handelsbanken is opgericht in 1871 en heeft na de crisis van de zestiger jaren haar besturingsmodel sterk gedecentraliseerd. Hierdoor ontstonden lokale besturen met een lokale strategie. Door het aanbieden van iDEAL kan Handelsbanken Nederlandse consumenten beter bedienen.

Wat moet u doen?

Standaard betaalscherm en API

Maakt u gebruik van het standaard betaalscherm? Dan hoeft u niets te wijzigen. Gebruikt u de API om de banken op te halen, dan hoeft u ook niets te doen.

Plugins en hosted solutions

Indien u gebruik maakt van een plugin of hosted solution dan kan het zijn dan u opnieuw moet inladen of de cache moet legen voordat deze bank zichtbaar wordt in uw systeem.

Eigen banklijst

Het kan ook zijn dat u een eigen bankenlijst gebruikt. In dat geval bent u verplicht de handelsbanken toe te voegen in de lijst binnen 30 dagen na dit bericht.

iDEAL in uw webshop?

Wilt u ook eenvoudig iDEAL of een van de vele andere betaalmethoden van Pay.nl toevoegen aan uw webshop? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 – 88 666 66, of maak kennis met Pay.nl in het gratis Pioneer Pakket.

Probeer Pay.nl gratis

GERELATEERD NIEUWS


 • Tenaamstelling verandert op bankafschrift bij iDEAL betaling
  Over de tenaamstelling op het huidige bankafschrift na…
  lees verder
 • 2 miljard iDEAL betalingen
  lees verder
 • Pay.nl verwelkomt nieuwe iDEAL bank: Moneyou
  Pay.nl heeft onlangs weer een iDEAL bank toegevoegd…
  lees verder