Integratie Manager

PAY. is op zoek naar een Integratie Manager voor ons kantoor in Enschede

Over de vacature

Wil jij aan de slag bij de meest innovatieve betaalprovider die de markt aan het veroveren is? Haal jij energie uit klantcontact, beheers jij de basiskennis van verschillende programmeertalen en heb jij ervaring in de dynamische wereld van FinTech? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Integratie Manager voor op ons kantoor in Enschede!

Wij zijn PAY.

PAY. is snelstgroeiende Nederlandse Payment Service Provider (PSP). Wij stellen ondernemers in staat om betalingen zowel online als offline op een veilige manier te ontvangen. PAY. heeft een full omni-channel productaanbod. We werken samen als team met ambitieuze payment professionals vanuit onze kantoren in Diemen, Spijkenisse en Enschede. Het is ons doel om onze klanten te helpen groeien en het is onze missie om hier elke dag beter in worden.

Functieomschrijving

Als Integratie Manager ben jij de expert die ervoor zorgt dat onze techniek zo efficiënt mogelijk is gekoppeld met externe systemen. Jij bent de schakel tussen de commerciële teams en onze partners met betrekking tot het integratietraject.

PAY. werkt samen met diverse partners, denk bijvoorbeeld aan webbouwers met een eigen CMS systeem, e-commerce platformen en reserveringssystemen. Om betalingsverkeer voor onze gezamenlijke klanten zo soepel en veilig mogelijk te maken, ben jij het aanspreekpunt voor ontwikkelaars van onze partners en klanten.

De inventarisatie en scoping van de implementatie is van groot belang; hoe moet de klant kunnen betalen. Via uitgebreide testscripts controleer je de implementatie en beheers je het certificeringsproces. Indien succesvol certificeer je de koppeling en documenteer je zorgvuldig.

Wij zoeken

Een Integration Manager die van aanpakken houdt en mee bouwt aan het verdere succes van PAY. Affiniteit met ICT, FinTech en webwinkels is een pré. De volgende eigenschappen zijn onmisbaar:

 • Jij bent gedreven, enthousiast en kan goed zelfstandig werken;
 • Jij hebt kennis van diverse e-commerce systemen;
 • Basiskennis van verschillende programmeertalen;
 • Proactieve zelfstarter;
 • Teamspeler;
 • Ambitieus.

Wij verwachten het volgende van jou:

 • HBO denk- en werkniveau;
 • Je bent kritisch en doortastend;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in de e-commerce/Fintech;
 • Uitstekende beheersing van zakelijk Nederlands en Engels (beiden in woord en geschrift);
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar, maar bij voorkeur 40 uur.
image

Solliciteren?

Zie jij jezelf als succesvolle Integratie Manager bij PAY? Stuur dan een motivatiebrief met CV naar Ellen Cruickshank via ellen@pay.nl. Mocht je op voorhand al vragen hebben of meer informatie willen over de vacature neem dan contact op met ons via 088 - 88 666 66.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.