Toegang tot downloads

Wilt u bestanden zoals e-books, mp3's of video's tegen betaling en op een laagdrempelige manier aanbieden? Maak dan gebruik van onze module 'Toegang tot downloads'.

Hoe werkt het?

Via het Admin Panel kunt u een dienst toevoegen. Wanneer u een dienst met als module 'downloads' aanmaakt, krijgt u de mogelijkheid om bestanden te uploaden naar de server van Pay.nl. Tevens kunt u aangeven welk bedrag u voor de download wilt ontvangen en selecteert u de betaalmethoden die u aan wilt bieden. Naast de bekende betaalmethoden zoals iDEAL en MisterCash kunt u ook kiezen voor betalen via de telefoon.

Nadat u de dienst heeft aangemaakt kunt u een link URL genereren die u aan uw bezoekers kunt geven. U kunt de link bijvoorbeeld gebruiken in blogs, emails of social media berichten. Via deze link komen uw bezoekers op het betaalscherm. Na de betaling wordt de bezoeker direct doorgestuurd naar de betreffende download.

Eenmalig of meervoudig?

Als u slechts toegang wilt geven tot 1 bestand dan kiest u voor de module: 'eenmalig'. Dit is de meest basic module waarna de eindgebruiker toegang krijgt tot uw bestand na betaling. Daarnaast is er een module 'meervoudig'. Hier kunt u meerdere bestanden uploaden en kunt u verschillende pakketten samenstellen. Bijvoorbeeld: 2 downloads voor 5 euro en 5 downloads voor 10 euro. Per pakket is tevens een geldigheidsduur aan te geven.

Toegang tot downloads

Beschikbaarheid

De module 'Toegang tot downloads' is standaard beschikbaar in alle pakketten.

Kosten

Voor het gebruik van de module 'Toegang tot downloads' worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

XS - Pioneer PIONEER Beschikbaar
S - Professional PROFESSIONAL Beschikbaar
M - Business BUSINESS Beschikbaar
L - Corporate CORPORATE Beschikbaar

meer features

 • API tokens

  Meerdere tokens met eigen rechten genereren

  MEER INFO
 • Handelsnamen

  Uw handelsnaam weergeven bij een transactie

  MEER INFO
 • Authenticatie anno 2017

  Secure toegang anno 2017 tot uw Admin Panel

  MEER INFO
 • Restituties

  Eenvoudig bedragen terugboeken naar uw klanten

  MEER INFO