2 way processing

"Het gaat altijd goed, maar deze keer net even niet". Uw klant heeft een bestelling geplaatst en heeft zijn betaling afgerond. Na de betaling zal uw klant terugkeren op uw webshop, maar deze is niet bereikbaar...

Of...  uw bezoeker betaald, maar de communicatie tussen de betaaloptie en de banken, bijvoorbeeld iDeal en de Rabobank faalt, door een storingen bij 1 van de partijen. Pay.nl zal dan alsnog zodra de status bevestigd is, u via de 2 way processing communicatie URL op de hoogte brengen van de juiste status. 

Hoe werkt het?

Een van de sterke punten van Pay.nl is de wijze waarop wij de status van een betaling aan uw techniek door kunnen geven. Uiteraard kunt u de status opvragen, maar een veel veiliger is de '2 way processing' methode. Bij deze methode geven wij aan uw systeem door wat de status van een betaling is. Uw systeeem antwoordt vervolgens dat het bericht is ontvangen. Op deze manier weten wij zeker dat alles correct verwerkt is.

Mocht het dus voorkomen dat uw systeem, zoals in het voorbeeld hierboven, tijdelijk niet bereikbaar is. Dan kunt u er zeker van zijn dat de transactie correct wordt verwerkt zodra uw systeem weer bereikbaar is.

Via grafieken en overzichten in ons Admin Panel tonen wij eenvoudig de communicatie tussen uw systeem en Pay.nl.

Fax2Email

Beschikbaarheid

De feature '2 Way Processing' is standaard beschikbaar in alle pakketten.

Kosten

Het gebruik maken van de '2 Way Processing' methode is een service van Pay.nl waar geen extra kosten voor in rekening gebracht worden.

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

XS - Pioneer PIONEER Beschikbaar
S - Professional PROFESSIONAL Beschikbaar
M - Business BUSINESS Beschikbaar
L - Corporate CORPORATE Beschikbaar

meer features

 • Dashboard

  in één oogopslag inzicht in statistische informatie

  MEER INFO
 • Multi currency

  Betalingen ontvangen in verschillende valuta: $, £, €, ¥

  MEER INFO
 • Anti fraude

  Detecteren van frauduleuze transacties

  MEER INFO
 • Multiple accounts

  Samenwerken binnen één merchant account

  MEER INFO