De voordelen van PAY. voor jouw branche

Bundel je krachten met PAY.

Klaar voor de toekomst: alles wat je moet weten over de eindeloze voordelen als partner van PAY.

Bundel je krachten met PAY! Als vooraanstaande Payment Service Provider zoekt PAY. altijd naar nieuwe kansen. Wij zien dan ook eindeloze mogelijkheden in het bundelen van krachten. Want alleen dan wordt het beste van twee werelden samengebracht.

PAY. kent een breed scala aan partners voor elke branche. Denk aan reserveringsplatformen, softwarebedrijven, facturatieplatformen en etenbestelsystemen waar het betaalsysteem en de techniek van PAY. volledig geïntegreerd is in het platform van de partner.


Alliance%20connections.png

Retail

Een optimale verbinding tussen online- en offlinekanalen voor het creëren van een seamless omnichannel klantbeleving

Voor het behalen van online succes is samenwerken met verschillende e-commerce partijen, zoals Payment Service Providers, onmisbaar. Deze e-commerce parternships dienen als doel om webwinkels het hoogste niveau van e-commerce te laten bedrijven door te luisteren naar - en in te spelen op - wensen en behoeften.

Lees meer

 
parfumswinkel.png
 

Mitch Dielemans, E-commerce manager bij Parfumswinkel:

PAY. luistert door te anticiperen op specifieke behoeften en wensen. Ze bieden extra diensten aan zoals de second chance en ze hebben een gevarieerde mix van betaalmethoden waar ook weer een slimme module voor is ontwikkeld. Hierdoor komt er geen IT’er meer aan te pas: op onze website kunnen we gemakkelijk én snel betaalmethoden aan- of uitzetten!

 

Meer succesverhalen uit de retailbranche


protest_icoon.png
dillekamille_icoon.png
masongarments_icoon.png
expresswear_icoon.png
haarshop_icoon.png
droginet_icoon.png

Horeca

Een complete TGI Fridays customer experience dankzij de dynamische QR-oplossing van PAY. via Tabletmenukaart.nl

Om bezoekers een complete klantervaring te geven, focust TGI Fridays zich volledig op de ontvangst en service. Bestellingen worden efficiënt opgenomen en verwerkt via Tabletmenukaart.nl, dé marktleider op het gebied van digitale menukaarten.

Lees meer

 


TGIF.png
 

Robert Bitzberger, Operations Manager bij TGI Fridays:

Dankzij de dynamische QR-oplossing van PAY. via Tabletmenukaart.nl werken wij efficiënter én sneller. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op de TGI Fridays customer experience zonder ons zorgen te hoeven maken over het missen van bestellingen!

 

Ook je krachten bundelen met PAY?

Meld je aan en bereik een groot aantal consumenten!

Ticketing- en Reserveringssystemen

Online en offline betalingen automatisch direct inboeken

Tommy Booking Support heeft 700 klanten in de Benelux, bestaande uit campings en bungalowparken. Het volledige betaalsysteem van PAY. is geïntegreerd in het systeem van Tommy Booking Support. Waar voorheen alle boekingen handmatig ingevoerd werden, gaat dat nu automatisch via Tommy Booking Support en PAY.

Lees meer

 


Lievelinge.png

Esther Schipper van Camping de Lievelinge:

De betalingen gaan een stuk makkelijker sinds de samenwerking met PAY. Klanten kunnen via iDEAL betalen en krijgen een link meegestuurd die in minder dan 3 seconden is ingeboekt in het systeem van Tommy Booking Support. Ook de pinbetalingen op het terrein lopen via PAY. Hierdoor komen alle betalingen in één transactieoverzicht waardoor je aan het einde van de dag veel sneller kan afromen en afsluiten.

 

Klantcases Baby & Kids branche


ciaobambino_icoon.png
babyplus_icoon.png
toychamp_icoon.png

Klantcases Tuin- en Huis interieur branche


lumz_icoon.png
tuinmeubelshop_icoon.png
tuinmeubelen_icoon.png

Fietsenbranche

In één systeem fysieke winkels combineren met een webshop

Je kunt via PAY. online- en winkelbetalingen via één systeem laten lopen en jouw klanten de meest efficiënte betaaloplossingen bieden. Zodra CycleSoftware de ondernemer aanmeldt, worden zoveel mogelijk processen door PAY. geregeld en kan de ondernemer de volgende dag al de pinterminal in huis ontvangen.

Lees meercyclesoftware.png


Jebbe Sluiter, mede-eigenaar van Cyclesoftware:

Consumenten hebben tegenwoordig behoefte om zo snel en eenvoudig mogelijk te betalen. Maar ook de ondernemer streeft naar één systeem dat alles kan aansturen voor zowel de fysieke winkel als de webshop.

Business Partner van PAY. worden?

Boek dan snel een e-Meeting in met één van onze specialisten.

Deze partners gingen je voor:


PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.