Zoeken
Sluiten

Partnercase Bovertis: binnen no-time een flexibel kassasysteem met alternatieve betaalmethoden

Partnercase Bovertis: binnen no-time een flexibel kassasysteem met alternatieve betaalmethoden

In de wereld van retail en betalingen heeft Bovertis een opmerkelijke positie verworven: met hun kassasystemen bedienen ze veel retail op onder andere de luchthavens Schiphol en in Brussel. Maar daar stopt de innovatie van Bovertis niet. In samenwerking met Bovertis maakten wij recentelijk razendsnel WeChat en AliPay betalingen mogelijk voor retailers, waardoor winkelketens zoals World of Delights kunnen voldoen aan de behoeften van hun internationale klanten op luchthavens.

En nu zetten wij onze expertise in voor een nieuw doel: de vaak vergeten mkb-markt. Martin Broeren, CEO van Bovertis, zegt hierover: "Gezien onze successen op internationale luchthavens, is het logisch om nu samen met PAY.nl ook retailers op andere locaties te voorzien van een flexibel en snel kassasysteem met alternatieve betaalmethoden. Samen bieden wij de technologie, ervaring en expertise die nodig zijn om betalingen in de mkb-sector te transformeren."

 

De uitdaging

In de wereld van retail bevinden mkb-winkels met 10 tot 50 installaties zich in een unieke positie. Ze beschikken niet over de middelen van grote ketens, maar hun behoeften strekken verder dan wat standaard kassasystemen te bieden hebben. Deze winkels zoeken de balans tussen de flexibiliteit van kleinere systemen en de stabiliteit van oplossingen voor grotere ketens. Ze willen wendbaar zijn, inspelen op marktveranderingen, en niet worden belemmerd door lange implementatieprocessen. Martin licht toe: "Dit segment voelt zich vaak over het hoofd gezien door grote aanbieders. Ze zijn te uitgebreid voor kleine oplossingen, maar net niet groot genoeg voor de marktleiders." 

 

De oplossing

Het antwoord op deze uitdaging ligt in de unieke samenwerking. Door Bovertis' flexibele PoS-systemen te combineren met PAY.nl's geavanceerde betaalinfrastructuur, profiteren mkb-retailers van een oplossing die zowel wendbaar als krachtig is. "Ons systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar winkeliers kunnen er ook binnen enkele weken mee aan de slag. Dit betekent snelle aanpassingen en evoluties op basis van markttrends en klantgedrag,” benadrukt Martin. “En ze hebben via PAY.nl toegang tot alternatieve betaalmethoden.” 

De techniek achter de samenwerking speelt een cruciale rol in het succes. Centraal staat een hybride cloudarchitectuur die een naadloze integratie tussen de PoS (Point of Sale) systemen van Bovertis en onze betalingsgateway mogelijk maakt. De kracht van de techniek ligt in de combinatie van realtime datasyncing en een solide beveiligingslaag. Hiermee kunnen retailers betalingen verwerken met minimale vertraging en zonder zorgen over dataveiligheid. 

 

Klantervaringen

Het is duidelijk dat de samenwerking enorme voordelen heeft opgeleverd voor hun klanten. Een van de meest prominente getuigenissen komt van World of Delights. Met de snelle integratie van Alipay en WeChat binnen enkele dagen, werd het voor hen mogelijk om tegemoet te komen aan de moderne consument. "Nooit gedacht dat we zo snel konden schakelen met een nieuw betalingssysteem. Dit heeft een wereld van verschil gemaakt voor onze internationale klanten," vertelt Henk Philip, eigenaar bij World of Delights.

 

De samenwerking

Martin vertelt: "Onze samenwerking met PAY.nl voelde vanaf het begin logisch. We delen dezelfde visie en een duidelijk doel: mkb-ondernemingen helpen en de retailervaring verbeteren." De partnerschap overstijgt de gebruikelijke zakelijke samenwerking. Beide bedrijven delen een visie voor de toekomst van retail en streven ernaar om samen innovaties te realiseren. Gabriëlle Leeuwenburg van PAY.nl vult aan: "Onze drang naar verbetering en innovatie verbindt ons."  

Martin besluit met een waarderende noot: "Onze samenwerking heeft echt waarde toegevoegd aan wat we bieden. Het is een partnership waarin beide partijen elkaar versterken en ik kijk uit naar wat we in de toekomst samen zullen bereiken." 

Heb je een mkb-bedrijf? Ben je op zoek naar een naadloze oplossing waarmee je eenvoudig betalingen kunt verwerken binnen jouw onderneming? In samenwerking met Bovertis bieden we het ideale platform voor jouw betaalbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op via support@pay.nl.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages