Blog

Heerlijke wijnen bestellen via de Grandcruwijnen App

Merchant successtory: Grandcruwijnen.nl

Direct een prachtige Chardonnay of een mooie Cabernet Souvignon bestellen, waar je op dat moment ook bent. Met de App van Grandcruwijnen op je iPhone, iPAd of Android toestel kan het allemaal.

Dankzij Pay.nl kun je je bestelling ook direct afrekenen. "Met behulp van Pay.nl hebben we onze omnichannelmogelijkheden fors kunnen uitbreiden," zegt Rolf Ketelaar, eigenaar van Grandcruwijnen.nl. Grandcruwijnen is al jaren een authoriteit als het om de online verkoop van kwaliteitswijnen gaat.

image

 

 

 

Grandcruwijnen App

“In de app hebben alle betaalopties inmiddels een mooie plek gekregen en heeft Pay.nl ervoor gezorgd dat omslachtig afrekenen tot het verleden behoort. Klanten kunnen eenvoudig afrekenen met iDEAL, PayPal, Creditcard, Afterpay en Bancontact. Kortom de ideale betaalmix voor onze doelgroep. ”

Download de Android App Download de Apple App

Neem contact op met Pay.nl: +31 (0)88 - 88 666 66

image

Talloze betaalopties

De nieuwste versie van de Grandcruwijnen App is alweer geruime tijd live. Klanten in Nederland én België kunnen via hun mobiel, net zoals in de webshop, op uiteenlopende manieren hun wijnen afrekenen. Het toegenomen betalingsgemak is de voornaamste verbetering.

In eerste instantie maakte Grandcruwijnen gebruik van Rabobank Omnikassa. De uitgebreide waaier aan betaalmogelijkheden die wel beschikbaar is in de webshop werd echter node gemist in de Grandcruwijnen App. Ketelaar: “Daarom klopten we bij Pay.nl aan. We maken met onze webshop immers al jarenlang gebruik van hun technologische expertise en betaalservices en zijn daar erg tevreden over.” Dezelfde betaalservices konden, met behulp van een API van Pay.nl, óók in de mobiele applicatie worden geïntegreerd.

Omichannel oplossing

De mobiele bestel- en afrekenmodules hebben de opties voor klanten van Grandcruwijnen verder vergroot. Ketelaar: “Wat je ook aan het doen bent, je moet je wijn kunnen bestellen wanneer het jou uitkomt. Met de Grandcruwijnen App kunnen mensen nu ook onderweg hun wijn bestellen én meteen afrekenen. Niet alleen de Nederlandse consument, maar ook de Vlaamse klanten, dankzij de geïntegreerde mobiele versie van Bancontact. Pay.nl heeft onze omnichannel-mogelijkheden dus fors uit weten te breiden.”

Honderden Nederlandse en Vlaamse particulieren en retailers hebben de app inmiddels gedownload. En daar blijft het niet bij. In volgende versies van de Grandcruwijnen App zullen óók klanten buiten het Nederlandse taalgebied hun wijnen eenvoudig kunnen bestellen via de app. Want de betaalstraat van Pay.nl is in meerdere talen beschikbaar. Ketelaar: “We zijn nu druk bezig met het optimaliseren van de Engelstalige App, zodat ook onze niet-Nederlandse klanten gebruik kunnen maken van de Grandcruwijnen App.”

image

Support

Bij het vormgeven en inrichten van de meest recente versie van de Grandcruwijnen App had Rolf Ketelaar regelmatig contact met Pay.nl Support. “Pay.nl heeft ons gedurende het hele traject geweldig geholpen om alle betaaltrajecten goed werkend te krijgen, tot en met het testen aan toe.” Met succes.

Ketelaar: “In de app hebben alle betaalopties: iDEAL, Paypal, Creditcard, Afterpay en Bancontact inmiddels een mooie plek gekregen en heeft Pay.nl ervoor gezorgd dat omslachtig afrekenen tot het verleden behoort.”

Meer informatie?

Wilt u uw klanten ook een optimale klantervaring bieden en een vanzelfsprekend betaalproces? Maak gebruik van de vele betaalopties van Pay.nl en stel de op uw doelgroep toegespitste betaalmix samen. Neem dan contact op met onze salesafdeling via 088 – 88 666 66, of maak direct een account aan.

Meer blogposts

Vergunningsplicht voor handelsplatformen
Lees verder
Terugboeking bij retour zoals het hoort
Lees verder
Klaar voor de toekomst met een omnichannel backoffice
Lees verder
Tim

Tim Huizenga

Met het supportteam van PAY. zorgt Tim ervoor dat alle technische vragen naar tevredenheid worden opgelost.
 
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.