YourGift Card

De Yourgift Card is een prepaid elektronische cadeaukaart die het voor de consument eenvoudig maakt om een passend cadeau uit te kiezen in een webshop naar keuze en biedt voor Merchants vele voordelen. YourGift Cards zijn zowel op internet als in fysieke winkels te besteden en daarmee een passend cadeau voor elke gelegenheid. Op dit moment worden YourGift Cards bij circa 3.000 verkooppunten verkocht, waaronder PostNL, Primera, C1000, V&D, SHELL, Jumbo en vele Toerist Informatie Punten en uiteraard op de site van YourGift Card.

Betaalscherm YourGift Card
Betaalmethode YourGift Card

Hoe werkt het?

Betalen met de YourGift Card doet de klant altijd door de 19-cijferige code die op de kaart staat in te voeren op ons gebruikersvriendelijke betaalscherm. Op de site van YourGift Card kan de consument aangesloten websites vinden. De klant hoeft het volledige bedrag niet in één keer te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later. Geld dat niet wordt uitgegeven blijft simpelweg op de YourGift Cards staan totdat het gehele tegoed is verbruikt.

Wanneer het te betalen bedrag lager is dan het tegoed op de kaart, blijft het resterende saldo gewoon geldig. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcards of een van de meer dan 20 andere betaalmethode betalen. Wanneer de klant de bestelling annuleert of laat verlopen voordat hij deze volledig via een andere betaalmethode voltooid heeft, dan wordt het saldo gewoon weer teruggeschreven op de cadeaukaart.

Extra omzet zonder enige administratieve rompslomp

Het toevoegen van YourGift Cards aan de checkout van uw webwinkel betekent gemak voor zowel de merchant als de consument. De ondernemer heeft totaal geen administratieve rompslomp omdat het bestede tegoed minus de transactiekosten via het boeksaldo bij Pay.nl op uw rekening wordt bijgeschreven: snel, simpel en veilig. Zonder gedoe.

Implementatie in een handomdraai

Dankzij de uitgebreide pluginbibliotheek van Pay.nl, bomvol met koppelingen voor diverse populaire webshopmodules kunt u zonder aanpassingen van de code al onze betaalmethoden aan uw webshop toevoegen. Wanneer u gebruik maakt van een custom cms-systeem, kunt u gebruik maken van onze betaaldiensten via onze API's. Aan de hand van een voorbeeldcode, voegt u de gewenste betaalmethoden eenvoudig aan uw webshop toe.

De voordelen op een rij
 • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
 • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
 • Zowel online als via fysieke retail te koop
 • Promotie via de website van de YourGift Card
 • Geen los contract nodig
YourGift Card tarieven
XS - Pioneer PIONEER Full service
S - Professional PROFESSIONAL Full service
M - Business BUSINESS Full service
L - Corporate CORPORATE Full service
Laatste nieuws over cadeaukaart


 • De VVV Giftcard
  Eén van de bekendste en meest gebruikte cadeaukaarten…
  lees verder
 • Paysafecard breidt uit naar Midden-Oosten
  Als u in uw webshop Paysafecard accepteert, breidt…
  lees verder
 • YourGift Card beschikbaar als betaalmethode voor uw webshop
  We hebben een nieuwe cadeaukaart toegevoegd aan ons…
  lees verder