Zoeken
Sluiten
Betaalmethode

Accepteer YourGift Card in jouw webshop.

De Yourgift Card is een prepaid elektronische cadeaukaart die het voor de consument eenvoudig maakt om een passend cadeau uit te kiezen in een webshop naar keuze en biedt voor Merchants vele voordelen. YourGift Cards zijn zowel op internet als in fysieke winkels te besteden en daarmee een passend cadeau voor elke gelegenheid. Op dit moment worden YourGift Cards bij circa 3.000 verkooppunten verkocht, waaronder PostNL, Primera, C1000, V&D, SHELL, Jumbo en vele Toerist Informatie Punten en uiteraard op de site van YourGift Card.

Your-Gift-1
Hoe werkt het?

Betalen met de YourGift Card doet de klant altijd door de 19-cijferige code die op de kaart staat in te voeren op ons gebruikersvriendelijke betaalscherm. Op de site van YourGift Card kan de consument aangesloten websites vinden. De klant hoeft het volledige bedrag niet in één keer te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later. Geld dat niet wordt uitgegeven blijft simpelweg op de YourGift Cards staan totdat het gehele tegoed is verbruikt.

Wanneer het te betalen bedrag lager is dan het tegoed op de kaart blijft het resterende saldo gewoon geldig. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcards of een van de meer dan 20 andere betaalmethode. Wanneer de klant de bestelling annuleert of laat verlopen voordat hij deze volledig via een andere betaalmethode voltooid heeft, dan wordt het saldo gewoon weer teruggeschreven op de cadeaukaart.

Extra omzet zonder enige administratieve rompslomp.

Het toevoegen van YourGift Cards aan de check-out van jouw webwinkel betekent gemak voor zowel de merchant als de consument. De ondernemer heeft totaal geen administratieve rompslomp omdat het bestede tegoed minus de transactiekosten via het boeksaldo bij Pay. op jouw rekening wordt bijgeschreven: snel, simpel en veilig. Zonder gedoe.

 

Implementatie in een handomdraai.

Dankzij de uitgebreide pluginbibliotheek van Pay, bomvol met koppelingen voor diverse populaire webshopmodules, kan je zonder aanpassingen van de code al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen. Wanneer je gebruik maakt van een custom cms-systeem kan je gebruik maken van onze betaaldiensten via onze API's. Aan de hand van een voorbeeldcode voeg je de gewenste betaalmethoden eenvoudig aan jouw webshop toe.

De voordelen op een rij.
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke winkels te koop
  • Promotie via de website van de YourGift Card
  • Geen los contract nodig

 

Beschikbaarheid.

De YourGift Card wordt gebruikt in Nederland.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

breedste-aanbod

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages