De WijnCadeau

De WijnCadeau is dé ideale cadeaukaart voor de echte wijnliefhebber! Met de WijnCadeau kan de ontvanger kiezen uit een breed assortiment van topwijnen. Daarnaast kan men de WijnCadeau ook besteden aan accessoires als glazen, kurkentrekkers, decanteer kannen, vacuümsystemen etcetera. Of het nu voor echte kenners is of voor een fervente borrelaar, in de aangesloten webshops kan de ontvanger met de Wijncadeau altijd een cadeau van kwaliteit uitkiezen.

Naast de fysieke winkels waarin de WijnCadeau te koop is, kan deze cadeaukaart ook eenvoudig en snel besteld worden op de website. Heeft u een webshop waarop verschillende heerlijke wijnen of gerelateerde producten worden verkocht? Activeer dan de WijnCadeau en biedt de enthousiaste bezitters van de WijnCadeau de kans deze ook bij u te besteden!

Betaalscherm Wijncadeau
Betaalmethode Wijncadeau

Hoe werkt het?

Op de website van Wijncadeau is te vinden waar klanten de cadeaukaart kunnen besteden. Betalen met de WijnCadeau op de webshop doet de consument door het invoeren van de 19-cijferige code en de veiligheidscode die achterop de kaart staan. Het is aan de bezitter van de WijnCadeau of het bedrag in één keer besteed wordt of dat er slechts een deel van de kaartwaarde wordt uitgegeven. Deze restwaarde blijft gewoon op de kaart staan tot de vervaldatum van de WijnCadeau. Wanneer het totaalbedrag hoger is dan het bedrag op de kaart, dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via een andere betaalmethode, zoals iDEAL, Credit Card of een andere populaire manier van online betalen.

Standaard plugins

Pay.nl heeft voor haar klanten standaard plug-ins ontwikkeld, voor diverse populaire webshop modules. Zonder enige aanpassingen in uw codekunt u al onze betaalmethoden aan uw webshop toevoegen en heeft u al uw betaaloplossingen onder één dak. Ook als u gebruik maakt van een eigen systeem, kunt u gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode, kunt u alle betaalmethoden eenvoudig aan uw webshop toevoegen.

Geldstroom via Pay.nl

Het is niet nodig om een account aan te maken bij WijnCadeau. De WijnCadeau transacties komen namelijk binnen via Stichting Pay en worden middels een clearing naar u uitgekeerd.

Activeren in een handomdraai

Via het Admin Panel kunt u de Wijncadeau activeren als betaalmethode binnen uw webshop. Let er op dat de WijnCadeau alleen te selecteren is indien uw dienst is gekoppeld aan één van de onderstaande categorieën.

 • Eten & Drinken

Website WijnCadeau

De voordelen op een rij
 • De betaling loopt via Stichting Pay.nl
 • Direct te gebruiken in uw webshop
 • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
 • Zowel online als via fysieke retail te koop
 • Promotie via de website van de WijnCadeau
WijnCadeau tarieven
XS - Pioneer PIONEER Full service
S - Professional PROFESSIONAL Full service
M - Business BUSINESS Full service
L - Corporate CORPORATE Full service
Laatste nieuws over cadeaukaart


 • De VVV Giftcard
  Eén van de bekendste en meest gebruikte cadeaukaarten…
  lees verder
 • Paysafecard breidt uit naar Midden-Oosten
  Als u in uw webshop Paysafecard accepteert, breidt…
  lees verder
 • YourGift Card beschikbaar als betaalmethode voor uw webshop
  We hebben een nieuwe cadeaukaart toegevoegd aan ons…
  lees verder