Webshop Giftcard

Webwinkelcadeaukaart met ruim 200 acceptanten

Webshop Giftcard

De Webshop Giftcard is een online cadeaukaart die klanten kunnen besteden bij diverse aangesloten webshops. Met de unieke code op de kaart kunnen klanten veilig en snel betalen. Op de website van de giftcard kunnen klanten zoeken naar een leuk cadeau, een webshop uitkiezen en direct met de kaart betalen.

Betaalscherm webshop giftcard

Hoe werkt het?

Het betalen met de Webshop Giftcard doet de klant altijd aan de hand van de 19-cijferige code die op de kaart staat. Waar klanten de cadeaukaart kunnen besteden, vinden zij op een verzamelsite. De klant kan ervoor kiezen het gehele bedrag in de webshop te besteden, maar heeft ook de mogelijkheid een deel van het tegoed te bewaren voor later.

Is het bedrag namelijk lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Namelijk tot maximaal één jaar na activering. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL en andere populaire manieren van online betalen.

Ook retourneren is met de Webshop Giftcard geen enkel probleem. De klant krijgt in dat geval een tegoedbon voor de webshop waar hij/ zij de aankoop heeft gedaan.

Pay.nl heeft voor haar klanten standaard plug-ins ontwikkeld, voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kunt u zonder het aanpassen van de code al onze betaalmethoden aan uw webshop toevoegen en heeft u al uw betaaloplossingen onder één dak. Ook als u gebruik maakt van een eigen systeem, kunt u gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode, kunt u de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan uw webshop toevoegen.

De voordelen op een rij
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Promotie via de website van Webshop Giftcard

U kunt kosteloos een presentatiepagina aan laten maken op webshopgiftcard.nl. Deze pagina maakt houders van de kaart duidelijk dat u acceptant bent en zorgt dus voor traffic. Klik hier voor de aanleverspecificaties.

Webshop Giftcard tarieven

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service
Laatste nieuws over cadeaukaart
De VVV Giftcard
Lees meer
Paysafecard breidt uit naar Midden-Oosten
Lees meer
YourGift Card beschikbaar als betaalmethode voor uw webshop
Lees meer

Beschikbaarheid

De Webshop Giftcard wordt gebruikt in Nederland
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.