Bloemen Cadeau

Het fleurigste cadeau!

Bloemen Cadeau

Een prachtig boeket bloemen of leuke plant voor in huis, wie wil dat niet? Geef ook de klanten in jouw webshop de mogelijkheid om gemakkelijk online én offline bloemen aan te schaffen met Bloemen Cadeau. Deze unieke cadeaukaart kent een breed acceptantennetwerk; jouw klant vindt dus altijd wel een mooi boeketje in de buurt. Bloemen Cadeau is het ideale cadeau voor iedereen die van bloemen houdt!

Bloemen-Card_2020.png

Hoe werkt het?

Op de achterkant van de cadeaukaart vindt jouw klant zijn of haar unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit de pincode achter een beschermlaagje die jouw klant dient weg te krassen. De kaartcode en pincode kunnen op de website worden ingevoerd. Jouw klant ziet dan direct het saldo en de geldigheidsduur.

Bloemen%20Cadeau%20Envelop%20en%20pas.png

De Bloemen cadeaukaart is te gebruiken bij een fysieke of online bloemist naar keuze. Bekijk hier het overzicht van bloemisten die Bloemen Cadeau accepteren.

De klant kan ervoor kiezen om het gehele bedrag op jouw website te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later. Is het bedrag lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcard of een van de andere populaire betaalmethoden.

Bloemen Cadeau activeren?

Om de Bloemen cadeaukaart te kunnen activeren, neem je eerst contact op met de cadeaukaart leverancier via info@bloemen-cadeaukaart.nl of telefonisch via 023 - 517 57 26. Vervolgens krijgen wij een seintje van de cadeaukaart leverancier dat de kaart geactiveerd kan worden in jouw PAY. account. Hierna komen de transacties binnen via Stichting PAY. en worden deze middels een clearing aan jou uitgekeerd.

Standaard plugins

PAY. heeft voor haar klanten standaard plugins ontwikkeld voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kan jij zonder de code aan te passen al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen en tegelijkertijd heb jij al jouw betaaloplossingen onder één dak. Ook als je gebruik maakt van een eigen systeem, kun je gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode kun je de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan jouw webshop toevoegen.

Bloemen Cadeau is een open-loop cadeaukaart. Dit betekent dat jouw klant per order
niet meer dan € 50,- per cadeaukaart kan besteden.

De voordelen op een rij
  • De betaling loopt via Stichting PAY.
  • Direct te gebruiken in jouw webshop
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Promotie via de website van Bloemen Cadeau

Heb je behoefte aan meer informatie over Bloemen Cadeau? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Bloemen Cadeau beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Laatste nieuws over Bloemen Cadeau

PAY. biedt vanaf nu Bloemen Cadeau, DE Cadeaukaart en Winkel Cheque aan!
Lees meer
Belangrijk: nieuwe regels omtrent cadeaukaarten
Lees meer

Beschikbaarheid

Bloemen Cadeau wordt gebruikt in Nederland.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.