Mobile Content Billing

Kleine bedragen afrekenen via een mobiele telefoon

Bied je jouw diensten specifiek aan via de mobiele telefoon? Dan biedt PAY. jou een handige betaalmethode namelijk: Mobile Content Billing (MCB). Via deze service kunnen jouw klanten met één druk op de knop via mobiel internet of de telefoonrekening afrekenen.

De betaalmethode Mobile Content Billing is beschikbaar via de mobiele netwerken van de volgende telefoon providers: Vodafone, Tele2, T-Mobile en KPN. De bedragen die kunnen worden afgerekend, variëren van € 0,25 tot € 10,-.

Online betalen via mobiele telefoon

Incasso is een betaalmogelijkheid waarbij bedragen automatisch van de bankrekening van de consument worden afgeschreven. Dit kan zowel op doorlopende als eenmalige basis. Vooral bij het herhaaldelijk afnemen van bepaalde producten of diensten, is incasso een populair betaalmiddel. De transactie is direct zichtbaar op het rekeningafschrift van de consument en het bedrag is direct afgeschreven.

Voor het automatisch incasseren heb je officieel altijd een machtiging nodig van jouw klant. Op die machtiging staat onder andere om welk bedrag het gaat en de datum van incassering. Als je dit op orde hebt, kan je dit betaalmiddel op de juiste wijze gaan gebruiken.

De voordelen op een rij
  • Geschikt voor alle mobiele telefoons en met elke grote provider in Nederland
  • Laagdrempelig en eenvoudig
  • Betaling direct via mobiel internet of achteraf via de telefoonrekening
Mobile Content Billing tarieven

De tarieven verschillen per provider. Op dit moment is Mobile Content Billing beschikbaar in: Nederland.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.