Cryptocurrency

Grenzeloos betalingen ontvangen? Dat kan met de crypto currencies! Crypto currencies zijn een digitale vorm van geld waarmee uw klanten over de hele wereld kunnen betalen. De Bitcoin was de eerste en daarmee ook de bekendste in zijn soort. Inmiddels zijn er vele andere soorten bijgekomen, waaronder de LiteCoin, Dash en de Nederlandse Guldencoin.

Betalingen in deze digitale valuta worden verwerkt door middel van de blockchain technologie. Hierdoor kan een transactie op een veilige manier rechtstreeks van persoon naar persoon (of bedrijf) gaan, zonder tussenkomst van een bank. Dat werkt niet alleen snel en eenvoudig, het beperkt ook nog eens de transactiekosten voor u als ondernemer! Met het accepteren van crypto currencies kunt u van over de hele wereld betalingen ontvangen.

Betaalmethode Cryptocurrency

 

Cryptocurrencies - Een mooie toevoeging op uw betaalmethoden, mits weloverwogen.

- Olaf Kok, General Manager Pay.nl

Een persoonlijk noot vooraf.

Pay.nl hecht veel waarde aan de veiligheid en betrouwbaarheid van de betaalmethoden, zo ook bij crypto currencies. Deze afweging heeft ons lange tijd afzijdig gehouden van dit betaalmiddel. Door de anonimeit is het mogelijk dat de herkomst en het eigenaarschap niet altijd uit een betrouwbare bron komt. Zo worden cryptocurrencies als bitcoins, litecoins en darkcoins af en toe als betaalmiddel bij ransomware, afpersing, drugs- of wapenhandel gebruikt. Uiteraard willen wij geen schakel in deze keten zijn. Nu cryptocurrency aanbieders zich meer en meer bewijzen als professionele partijen en gebleken is dat cryptocurrency geen tijdelijke hype is, kunnen wij u deze betaaloptie aanbieden, met uiteraard ons eigen ethische sausje.

Om te voorkomen dat digitale gelden uit een onbetrouwbare bron via bijvoorbeeld de aankoop van juwelen of dure electronica weer omgezet kan worden in harde euro’s bieden wij cryptocurrencies als betaalmethode voor bepaalde categorie diensten niet aan. Daarnaast checken we of u een ‘gezonde’ betaalmix aan betaalmethoden heeft. Wijkt uw betaalmix af van het gemiddelde, dan kan het zijn dat wij additionele onderzoek. Ook monitoren wij de hoogte van de transacties, zodat er geen zeer grote bedragen cryptocurrencies via Pay.nl ingewisseld kunnen worden. Micropayments zijn, vanwege de lage transactiekosten en de eenvoud van betalen ideaal door deze betaalmethode!

Crypto currency voor uw webshop

Met de standaard webshop plugins, het toevoegen van de betaalmethode met een paar klikken geregeld. In het Pay.nl Admin Panel geeft u vervolgens aan welke betaalmethode(n) u in uw webshop wilt activeren. Daarnaast hoeft u als merchant van Pay.nl niets extra's te doen om de crypto currencies te accepteren in uw webshop. Wij zetten al uw ontvangen betalingen om in euro's en betalen u hierin uit.

Wanneer uw klant kiest voor betalen via crypto currency kan deze kiezen voor de gewenste digitale valuta, zoals de Bitcoin, Litecoin, Dash, Dogecoin en meer. Wij verwijzen uw klant door naar het juiste betaalscherm. Vanuit dit betaalscherm kan uw klant eenvoudig de betaling afronden. Zodra een betaling gelukt is, koppelen we dit terug naar uw webshopsysteem en kunt u snel uw producten uitleveren.

Betalen zonder account of pinpas

Uw klanten bepalen zelf hoe ze betalen. Betalen met digitaal geld is simpel, betrouwbaar en snel. Het is net zo eenvoudig als het maken van een foto, of het invullen van een rekeningnummer.

De meeste crypto currencies hebben een eigen app en desktop client. Hiermee hebben gebruikers inzicht in hun digitale portemonnee en kunnen ze eenvoudig betalen op een manier die zij prettig vinden.

Maak kennis met cryptocurrency

Crypto currencies maken gebruik van peer-to-peer-technologie waardoor er zonder centrale locatie of autoriteit kan worden gewerkt. Ook is de technologie achter crypto currencies openbaar en inzichtelijk voor iedereen. De meeste crypto currencies hebben geen eigenaar of beheerder, iedereen kan meedenken en meedoen.

Net als de rest van de digitale wereld, kent ook deze digitale munteenheid geen grenzen. Uw klanten kunnen overal ter wereld betalen, zonder limieten, binnen enkele minuten. Wilt u meer weten over crypto currencies en hoe een betaling in deze valuta werkt?.

Lees verder op onze blog

Crypto currencies in het aanbod van Pay.nl


De voordelen op een rij
 
  • De betaling is onomkeerbaar
  • Gunstige tarieven per transactie
  • Vertrouwd, bekend en een hoge dekkingsgraad
  • Direct inzicht in betalingen, dus kunt u gelijk leveren
  • Zowel voor uw zakelijke als particuliere klant
  • Met één druk op de knop terugbetalen
  • Nog sneller betalen via smartphone app
  • Desktop aankopen afrekenen zonder reader / identifier
CryptoCurrency tarieven
 
XS - Pioneer PIONEER 0,21
S - Professional PROFESSIONAL 0,17
M - Business BUSINESS 0,14
L - Corporate CORPORATE 0,12