Nieuws

Vuurwerkhandelaren opgelet: sluit knallend het jaar af met PAY!

Vuurwerkhandelaren opgelet: sluit knallend het jaar af met PAY!

Voor concerten, festivals of een oudejaarsfeest wordt vuurwerk groots ingekocht. Daarom is het voor jou als vuurwerkhandelaar van essentieel belang om zowel online als offline kanalen in te zetten, dat wekt vertrouwen. Op deze manier speel je ook in op de behoefte van jouw klanten: zij kunnen het vuurwerk niet alleen online bekijken en betalen, maar ook fysiek in een winkel, een magazijn of bij een afhaalpunt. Hiermee verhoog je zowel de conversie in jouw (web)winkel.

image
image

Zorgeloos online én offline betalingen verwerken via PAY.

Online en offline dienstverlening worden tegenwoordig steeds meer met elkaar verweven. Daar speelt PAY. graag op in. Als je naast je webshop ook een fysiek verkooppunt hebt, zoals een winkel of afhaalpunt, wil je uiteraard dat jouw klanten ook hier zorgeloos kunnen betalen. Via jouw PAY. account kun je 'offline' pinbetalingen aan je betaalmogelijkheden toevoegen om zo jouw klanten nog beter van dienst te zijn. Klanten met verschillende (internationale) bankpassen kunnen veilig en eenvoudig afrekenen in jouw winkel. Naast alle betalingen in jouw webwinkel kun je nu ook alle betalingen van je fysieke winkel in één overzicht in je PAY. account zien.

Een draadloze pinterminal huren?

Dat kan ook! Je ziet in dit geval niet alle betalingen los op je PAY. account, maar je ziet ze op de bon die je kunt uitprinten aan het einde van de dag. Wij maken het totaalbedrag van die dag in één batch over.

Deze draadloze pinterminal werkt op 4G internet en is overal waar een goede 4G verbinding in de lucht zit te gebruiken.

Bied je klant extra vertrouwen

Geef op je website met het pin-logo aan dat klanten ook bij het afhalen in jouw winkel, magazijn of afhaalpunt kunnen betalen. Deze betaalmogelijkheid zal vertrouwen opwekken doordat men ziet dat er ook een fysieke plek is waar betaald kan worden.

PAY. helpt om jouw dienstverlening te laten samensmelten door al jouw online en offline betalingen onder één dak te brengen.

Laatste nieuws over PAY.

Ook in deze tijden betaald worden in een handomdraai
Lees meer
Facturen met iDEAL-link worden 9 dagen sneller betaald
Lees meer
PAY. ook in 2020 uitgeroepen tot beste Payment Service Provider in de Emerce top 100!
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.