Nieuws

Uitgelicht: Het Alliance Partnership tussen PAY. & Tommy Booking Support

Uitgelicht: Het Alliance Partnership tussen PAY. & Tommy Booking Support

Bij PAY. houden we van vruchtbare samenwerkingen. Niet alleen met individuele ondernemers die we ondersteunen met het optimaliseren van de betaalstroom, maar ook in complexere samenwerkingen met zorgvuldig gekozen partners: Een Alliance Partnership.

Een voorbeeld van zo'n Alliance Partnership is het samenwerkingsverband dat we hebben afgesloten met Tommy Booking Support, een online reserveringssysteem voor de recreatiebranche.

image
image

Een krachtig samenwerkingsverband: Alliance Partnership

PAY. werkt graag samen met partners uit verschillende sectoren om betalingen zo makkelijk en vanzelfsprekend mogelijk te maken. Dankzij de uniforme API en de features van PAY. is deze techniek voor een heel breed aantal partners inzetbaar. Van ticketing tot invoicing en van eten-bestelsystemen tot reserveringsplatformen.

Een Alliance Partnership waar PAY. trots op is, is de samenwerking met Tommy Booking Support. Tommy Booking Support is bekend om haar geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke boekingssysteem. Het bedrijf heeft 700 klanten in de Benelux dat grotendeels bestaat uit campings en bungalowparken.

Het beste van twee ondernemingen

In deze alliantie is het beste van beide werelden met elkaar gecombineerd. Op een efficiënte en vakkundige manier zijn de systemen van PAY. en Tommy Booking Support met elkaar gekoppeld en geïntegreerd.

Mede door deze samenwerking kunnen klanten van talloze campings en bungalowparken hun boeking(en) direct boeken én online of offline betalen. Hierdoor hoeven de reserveringen niet meer handmatig afgehandeld te worden, maar gebeurt dat nu automatisch. Dit geldt ook voor de afhandeling van aanbetalingen en boekingen die in termijnen worden betaald.

Om te zien wat de kracht is van deze samenwerking, is PAY. samen met Tommy Booking Support op bezoek geweest bij Camping de Lievelinge om aan klanten en personeel te vragen hoe zij de samenwerking tussen de twee partijen ervaren. Esther Schipper van Camping de Lievelinge: ‘‘De integratie van Tommy Booking Support en PAY. scheelt ontzettend veel uren aan personeel. Op dit moment hebben we zo’n kwart personeel per dag minder aan uren dan toen alles nog handmatig ingeboekt moest worden!’’

Door de integratie met PAY. verlopen boekingen sneller en efficiënter. Klanten krijgen een link toegestuurd waarmee ze met bijvoorbeeld iDEAL kunnen betalen. Als deze in minder dan drie seconden is ingeboekt. Ook de pinbetalingen bij de receptie lopen via PAY. Hierdoor komen alle betalingen in één transactieoverzicht waardoor je aan het einde van de dag veel sneller kan afromen en afsluiten.

image

Ervaring met het Alliance Partnership

Door de samenwerking tussen Tommy Booking Support en PAY. kan Camping de Lievelinge een stukje extra service bieden aan haar gasten doordat ze snel en eenvoudig kunnen betalen. Herbert van der Born van Tommy Booking Support: "Eén van de grootste voordelen van het Alliance Partnership met PAY. is de betrouwbaarheid. Al die jaren dat wij samenwerken, hebben we nooit problemen gehad met betalingen. Dat is heel fijn."

Waarom een alliantie aangaan met PAY?

Met het Alliance Partnership hebben jouw klanten direct toegang tot een breed scala aan betaaloplossingen en PAY. features onder één overeenkomst. Als Alliance Partner hoef je slechts eenmalig een technische integratie te maken met ons platform. Daarna kunnen al je klanten via deze uniforme manier gebruikmaken van de koppeling. De facturatie loopt volledig via de Alliance Partner zodat jouw klanten één aanspreekpunt hebben en niet bij allemaal verschillende providers aan hoeven te kloppen. Alle informatie van PAY. is via API koppelingen in je eigen backoffice of platform te integreren zodat klanten eigenlijk niks meer hoeven. Zo simpel is het.

De mogelijkheden van PAY. Alliance Partnerships zijn eindeloos. Het PAY. Alliance Partnership pakket biedt een breed scala aan mogelijkheden, waaronder een gemakkelijke integratie, kostenbesparing op Compliance & Risk management en het toevoegen van alle bij PAY. aangesloten betaalopties, zonder licentiekosten. Lees hier meer over de mogelijkheden van het PAY. Alliance Partnership pakket.

En dat is ook samenwerken met PAY. - vanzelfsprekend.

MEER WETEN OVER ONZE BETAALOPLOSSINGEN?

Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt je graag verder.
Laatste nieuws over PAY. klantcases
Klantcase Firm24 | Volledig focussen op het wegnemen van ondernemerszorgen bij startende ondernemers
Lees meer
Klantcase Dille & Kamille | Volledige ontzorging op het gebied van online en offline betalingen
Lees meer
Klantcase Droginet
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.