Nieuws

Uitbetalingen en bereikbaarheid op Koningsdag en 1 mei

Uitbetalingen en bereikbaarheid op Koningsdag en 1 mei

Rond deze tijd ontvangen we altijd veel vragen omtrent de uitbetalingen op Koningsdag en 1 mei. Daarom voor u een overzicht, zodat u precies weet waar u aan toe bent wat betreft uw uitbetalingen:

image

27 april - Koningsdag

Aanstaande vrijdag 27 april is het Koningsdag, en heeft zo'n beetje heel Nederland een vrije dag. Het bankverkeer gaat echter gewoon door. Onze clearings zullen daarom die ochtend gewoon plaatsvinden . Al onze medewerkers hebben die dag verder vrij en Pay.nl is die dag gesloten. Onze 24-uurs storingsdienst is in spoedgevallen uiteraard gewoon bereikbaar.

1 mei - Dag van de Arbeid

In veel landen (onder andere België en Frankrijk) is 1 mei een doorbetaalde vrije dag. In Nederland geldt dit in het algemeen niet voor arbeiders, maar wel voor een kleine groep ambtenaren, beurshandelaren én bankpersoneel. Daarom kunnen er op 1 mei geen uitbetalingen worden gedaan. We zijn wel gewoon bereikbaar die dag tot 22.00 uur.

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.