Nieuws

Pay.nl verwelkomt WeChat Pay

Pay.nl verwelkomt de nieuwe wallet betaaloptie: WeChat Pay

Vanaf vandaag is het mogelijk de semi-wallet WeChat Pay als betaaloptie aan te bieden.

Waarbij in standaard wallets eerst geld gestort moet worden kan een semi-wallet gelden doorsturen vanuit andere betaalmiddelen zoals een bankrekeningnummer of creditcard.

Andere voorbeelden van semi-wallets zijn PayPal en Amazon Pay

image

Hoe werkt het?

Met de bijbehorende WeChat Pay App die inmiddels door miljoenen Chinezen is gedownload rekent uw klant af in uw webshop of kassasysteem.

Dit doet uw klant door de QR code te scannen die op onze betaalschermen wordt getoond. Het afgerekende saldo wordt in mindering gebracht op zijn semi-wallet en door ons aan uitbetaald, zoals u dat gewend bent bij andere betaalopties.

Demo betaalscherm

image

WeChat activatie

U kunt WeChat activeren in het Admin paneel, na de activatie voeren wij enkele controles uit, welke ongeveer 48 uur zullen duren. Zodra alles gereed is ontvangt u een email en is deze betaaloptie voor u beschikbaar.

Plugins en standaard betaalscherm

Maakt u gebruik van ons standaard betaalscherm? Dan is de update automatisch doorgevoerd en hoeft u niets te doen. Hetzelfde geldt voor onze plugins.

API koppeling

Heeft u WeChat Pay geactiveerd in uw dienst dan haalt u WeChat Pay automatisch op via onze SDK of Transaction API.

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.