Nieuws

Pay.nl nu ook gevestigd in Amsterdam

Pay.nl nu ook gevestigd in Amsterdam

Amsterdam – juni 2018. Naast de vestigingen in Enschede en Spijkenisse heeft Pay.nl nu ook een kantoor in Amsterdam geopend. Hiermee vergroot de innovatieve en snel groeiende Payment Service Provider haar bereikbaarheid voor relaties en potentiële klanten.

Het nieuwe kantoor van Pay.nl bevindt zich aan de Hogehilweg in Amsterdam-Zuidoost, op een steenworp afstand van de A9 en de A2. “Vanuit deze centrale locatie gaan we onze marktpositie verder uitbouwen. In Spijkenisse blijven we onze diensten ontwikkelen en ons operationele hart blijft in Enschede,” vertelt Mirelle Cuvelier, de per 1 juni aangestelde Sales Director bij Pay.nl.

image
image
Onze kracht zit erin dat we klanten écht alles onder één dak bieden. Ons platform ondersteunt de meest uiteenlopende betaaloplossingen, van e-commercediensten tot ‘instore’ pintransacties en kassakoppelingen voor diverse cadeaukaarten, inclusief rapportages. Daarnaast biedt ons platform diverse conversieverhogende opties op basis van de laatste technologieën en expertise. Daar zijn we goed in; bedrijven die eenmaal klant van ons zijn, blijven dat ook:

No churn. Mirelle Cuvelier - Sales Director

Groeiambities

De uitbreiding van twee naar drie vestigingen sluit aan bij de groeiambitie van Pay.nl; het bedrijf timmert hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker van de Nederlandse markt worden. Zo verwierf Pay.nl eerder dit jaar als eerste payment service provider in Nederland een acquirerlicentie voor iDEAL-betalingen.

Begin 2018 ronde de Payment Service Provider die techniek en conversieoptimalisatie hoog in het vaandel heeft staan, ook al eenzelfde traject voor Bancontact-Acquiring af. Dankzij deze en andere ontwikkelingen kan Pay.nl klanten een kwalitatief nog hoogwaardiger totaalpakket bieden voor de verwerking van al hun geldstromen.

Over Pay.nl

Pay.nl stond aan de wieg van online betalingen en leidt deze als Payment Service Provider al jaren in goede banen. Het ziet ernaar uit dat de doelstelling om in 2018 voor minimaal 2 miljard aan betalingen te verwerken, ruimschoots gehaald gaat worden. Zeker 90% van alle Nederlandse consumenten heeft wel eens betaald via Pay.nl. Het bedrijf biedt een ruim aanbod aan betaalmethoden en richt zich voornamelijk op Nederlandse en Belgische ondernemers. Pay.nl onderscheidt zich van andere PSP’s door écht alles onder één dak te bieden. Zowel instore als online betalingen worden uniform gecollecteerd en doorbetaald, via één koppeling gerapporteerd en gesynchroniseerd naar de boekhouding. Er wordt één factuur voor alle kosten toegezonden naar de ondernemer.

Vacatures

Om haar groeiambities te realiseren is Pay.nl op zoek naar experts met inzicht en kennis van de Nederlandse betaalmarkt om deze vanuit Amsterdam verder te gaan veroveren. Pay.nl stelt ondernemers in staat om betalingen zowel online als offline op een veilige manier te ontvangen en heeft een echt omnichannel productaanbod. We werken samen in een team jonge, ambitieuze payment professionals vanuit onze kantoren in Enschede, Spijkenisse en Amsterdam. Het is ons doel om onze klanten te helpen om te groeien en we willen hier elke dag beter in te worden.

Chief Commercial Officer (CCO)

Pay.nl zoekt een ambitieuze Chief Commercial Officer (CCO m/v) die met commerciële daadkracht, een breed netwerk en grote expertise ons team en ons klantenbestand verder uit komt bouwen om de ambitieuze doelstellingen van Pay.nl waar te maken.

Business Development Managers

Als Business Development & Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de op- en uitbouw van onze klantenportefeuille. Je opent deuren, genereert leads, voert verkoopgesprekken, geeft presentaties, stelt offertes op en voert contractonderhandelingen. Daarnaast werk je nauw samen met het implementatieteam in Enschede om onze dienstverlening succesvol bij klanten in te vullen.

Medewerker Marketing & Communicatie

Als Marketing en Communicatie Medewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig plannen, ontwikkelen, coördineren en controleren van Europese en lokale marketingactiviteiten. Je onderzoekt wat de marketingactiviteiten opleveren, om deze vervolgens verder te optimaliseren. Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de website, het bijhouden van de socialmediakanalen en het creëren van content voor nieuwsbrieven, websites en social media, in nauwe samenwerking met het Management en Sales. Pay.nl zoekt iemand die zelf met initiatieven komt en actief verkoopbevorderende acties bedenkt, ontwikkelt en uitvoert.

bekijk alle vacatures

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.