Nieuws

App update - Overal creditcardbetalingen verifiëren en meer

Altijd en overal creditcardbetalingen verifiëren & 6 andere updates in de Pay.nl App

Met de Pay.nl App heeft u al uw belangrijke betaalinformatie in uw broekzak. De statussen van al uw transacties worden realtime verwerkt, waardoor u altijd de meest actuele informatie binnen handbereik hebt. Pay.nl maakt online betalen vanzelfsprekend, onder andere door het regelmatig updaten van de App. Met onze nieuwste update is de App voorzien van een aantal nieuwe handigheidjes:

  • Creditcardbetalingen verifiëren
  • Nieuwe authenticatiemogelijkheden
  • Risico-indicatoren van een transactie bekijken
  • Nodige documenten uploaden en aan uw account koppelen
  • Voeg uw profielfoto toe aan uw account door op het profielicoon te drukken
  • Meerdere talen beschikbaar
  • Verbetering in laadtijden en statistieken.

Download in the Iphone App Store

image

Creditcardbetalingen verifiëren

Om veilige betalingen vanzelfsprekend te maken, heeft Pay.nl recent een extra check toegevoegd aan de verwerking van creditcardbetalingen. Pay.nl begrijpt dat u uw klanten niet lang wil laten wachten op hun bestelling en dat het prettig is als u de betalingen snel kunt goedkeuren. Daarom hebben we deze nieuwe feature ook meteen doorgevoerd in de App, waardoor u nu altijd en overal uw betalingen kunt verifiëren.

Hebben wij een verdachte betaling gesignaleerd? Dan ontvangt u daar direct een pushmelding van. U kunt de betaalgegevens bekijken en zelf oordelen of u de betaling al dan niet wilt goedkeuren. Waar u ook bent, u kunt altijd adequaat reageren op betaalverzoeken in uw webshop. Zo laat u uw klanten nooit langer wachten dan nodig is!

Risico-indicatoren van een transactie bekijken

Heeft er, zoals hierboven beschreven, een transactie plaatsgevonden die het Risk & Compliance team van Pay.nl als verdacht heeft beoordeeld? Uiteraard leggen we u ook uit waarom we dat vinden. Met deze nieuwe App-update kunt u van iedere gemarkeerde transactie bekijken wat de risico-indicatoren zijn. Op die manier weet u precies waar u op moet letten bij het verifiëren van de transactie.

05_app_verify.png

Nieuwe authenticatiemogelijkheden

Omdat wij niet alleen uw veiligheid, maar ook uw keuzevrijheid belangrijk vinden, kunt u vanaf nu zelf bepalen op welke manier u standaard wilt inloggen in de Pay.nl App. Dat kan bijvoorbeeld met uw vingerafdruk via TouchID of met uw identificatiecode. Ook kunt u er voor kiezen om altijd ingelogd te blijven, of juist dat u na iedere sessie weer opnieuw inlogt.

Missende documenten toevoegen

Wanneer u een Merchant account bij Pay.nl opent, hebben we eenmalig een aantal documenten van u nodig, zoals een KvK-uittreksel en een kopie van uw legitimatie. Dit hebben we nu nog makkelijker voor u gemaakt: ook via de App kunt u deze documenten snel aan uw account toevoegen. U maakt gewoon een foto van de betreffende documenten en ze worden direct aan uw account toegevoegd.

Meer weten?

Deze update is doorgevoerd voor de iPhone App. Bent u in het bezit van een Android toestel? Ook voor dit besturingssysteem is de update onderweg. Wilt u de app alvast downloaden? Dat kan in de Google Playstore. De verwachting is dat deze update ook binnen enkele weken wordt gereleased.

Screenshots Pay.nl App

inlogscherm-pay-app.jpg
01_homescreen.jpg
02_Transacties.jpg
03_betaallink.jpg
04_nieuws.jpg
05_statistieken.jpg

Gerelateerd nieuws

Pay.nl App versie 2.5.5 is er!
Lees verder
iPad compatibiliteit toegevoegd aan Pay.nl iOS App
Lees verder
Pay.nl voorop in innovatieve ontwikkelingen iDEAL
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.