Nieuws

Pay.nl maakt als eerste online contant betalen mogelijk met Cashly

CASHLY: CASH ONLINE BETALEN

In navolging van vele Europese landen wordt online contant betalen nu ook mogelijk in Nederland. Niet iedereen kan of wil online betalen. Met Cashly biedt u uw klanten de mogelijkheid om een online aankoop of rekening contant af te rekenen bij meer dan 500 betaalpunten in Nederland.


Met Cashly als betaaloptie bereikt u een geheel nieuwe doelgroep die normaal naar een fysieke winkel zou gaan om daar contant af te rekenen.

image

De Nederlandsche Bank heeft recent nog cijfers gepubliceerd waar uit blijkt dat 42% van de aankopen in fysieke winkels nog contant worden afgerekend. Deze groep die graag contant betaalt kan nu ook online contant betalen en in uw webshop een aankoop doen. De klant die voor Cashly kiest als betaalmethode betaalt zelf de transactiekosten. Zet Cashly aan als betaalmethode en een hele nieuwe groep consumenten wordt klant.

Maurits van Rijckevorsel, directeur bij Cashly, over cash online betalen: "Sinds de lancering van de Cashly betaalmethode worden we dagelijks benaderd door webshops die onze betaalmethode willen aanbieden aan hun klanten. Er is duidelijk een behoefte. In Duitsland is deze wijze van betalen de snelst groeiende betaalmethode. Om verschillende redenen kunnen of willen klanten soms niet via hun bankrekening betalen. Daarvoor is Cashly een goede oplossing."

Hoe werkt het voor de klant van de webshop?

Indien de klant in uw check-out kiest voor Cashly, ontvangt deze een voucher per e-mail. Deze voucher kan de consument (uitgeprint of zichtbaar op de smartphone) meenemen naar een van de meer dan 500 Cashly betaalpunten. De medewerker van het betaalpunt scant de barcode en laat de klant vervolgens het bedrag en de transactiekosten afrekenen. Wanneer uw klant de betaling heeft voldaan informeert het systeem van Pay.nl uw webshop of platform en kunnen de bestelde fysieke producten/diensten geleverd worden. Meer informatie over Cashly vindt u op de website www.cashly.nl

Voordelen voor de webwinkel:

1. Bereik nieuwe doelgroepen
2. 100% betaalgarantie

3. Betaalbevestiging binnen een uur
4. Geen transactiekosten

5. Landelijke dekking
6. Eenvoudige integratie

PAY.NL TWEETS

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.