Nieuws

OK ondersteunt niet langer (QR) transacties

OK ondersteunt niet langer (QR) transacties.

Per 1 maart 2020 ondersteunt OK niet langer betaaltransacties. De shoppingapp zal zich volledig gaan richten op het bieden van gemak tijdens het winkelen. Dit doet men door relevante promoties te tonen en ervoor te zorgen dat consumenten alles (klantenkaarten, giftcards, coupons e.d.) bij zich hebben in de winkel.

Mocht je OK op dit moment als betaaloptie in je webwinkel hebben, is het verstandig om deze te deactiveren. OK zal de consumenten informeren over het niet langer ondersteunen van transacties.

image
image

Als alternatief voor de mobiele QR-betalingen bieden wij graag Payconiq aan. Mobiel betalen via Payconiq is gemakkelijk; jouw klant hoeft enkel een QR-code te scannen met een Apple of Android smartphone. De betalingen lopen rechtstreeks via de Payconiq app die reeds is gekoppeld aan de bankrekening van jouw klant.

Payconiq is eind 2015 ontstaan en is een gezamenlijk initiatief van ING, SNS, Rabobank, RegioBank, ASN, Belfius, KBC en BNP. Sinds de lancering zijn meer dan 50.000 winkels aangesloten bij deze betaalmethode.

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit bericht, wil je Payconiq als betaalmethode integreren in jouw webshop of kassasysteem of heb jij behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze sales specialisten helpt jou graag verder!

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.