Nieuws

Nu ook mogelijk bij PAY.: Betalen op krediet met CreditClick

Nu ook mogelijk bij PAY.: Betalen op krediet met CreditClick

Sinds enige tijd biedt PAY. CreditClick aan. Met CreditClick betaal je eenvoudig voor je online aankopen. De jonge onderneming is opgericht door ervaren professionals met kennis op het gebied van betalingen en leningen. Het bedrijf speelt strategisch in op de klantbehoefte om grotere uitgaven te financieren. Klanten zien sneller af van een grote aankoop, zelfs als deze in één keer achteraf moet worden betaald. De gemiste verkopen kan jij met CreditClick alsnog realiseren op een gebruiksvriendelijke manier en zonder extra kosten. Dit is mogelijk doordat inkomsten van CreditClick afkomstig zijn uit afgesloten consumentenkredieten. Jouw klanten hoeven met deze betaaloptie niet direct het volledige bedrag te betalen, maar kunnen dat in termijnen doen met een specifiek gekozen maandbedrag.

image

CreditClick voor webwinkeliers

CreditClick fungeert als schakel tussen de kredietverstrekker en jouw webshop. Het is de eerste achterafbetaalvorm die geheel gratis is voor jou als (web)winkelier.

De betaalmethode stelt real-time online kredieten beschikbaar aan jouw klanten. Als jouw klant na een eenmalige registratie positief wordt beoordeeld, dan ontvangt hij een krediet faciliteit. De krediet faciliteit kan gelijk in gebruik worden genomen tijdens het afrekenproces in jouw webshop. Jij ontvangt het volledige aankoopbedrag door gegarandeerde uitbetaling én je betaalt geen transactiekosten.

Dankzij het proces dat CreditClick hanteert, verhoog je ook de conversie in jouw webshop zonder additionele kosten of risico’s. Door de krediet faciliteit geef jij jouw klanten extra koopkracht wat kan leiden tot herhalingsaankopen. Naast conversieverhoging kent CreditClick meer voordelen.

De voordelen van CreditClick

  • Dynamische advertentie: De gratis web plugin kent een dynamisch karakter. De plugin kan al op de productpagina worden getoond voordat jouw klant het product in zijn winkelmandje heeft gedaan. Hierdoor kunnen klanten zien dat CreditClick wordt aangeboden in jouw webshop.
  • Unieke formule en geen kosten: CreditClick is een gratis betaalmethode. Je betaalt geen service kosten, geen set-up kosten en geen sales kosten. Door CreditClick kan jouw webshop meteen omzet genereren. Deze betaalmethode is kosteloos en kan worden gebruikt door heel Europa. Het aankoopbedrag wordt net zo snel op de bankrekening gestort als een betaling via iDEAL.
  • Geen risico door gegarandeerde uitbetaling: Transacties die worden uitgevoerd via CreditClick zijn gegarandeerd. Dit betekent dat de aankoop pas wordt voltooid als jouw klant door de real-time krediet faciliteit van de kredietverstrekker is goedgekeurd. De kredietaanvraag is gebaseerd op reeds bekende gegevens van jouw klanten bij het BKR.
  • Simpele integratie: CreditClick is per direct via PAY. beschikbaar. Wij helpen jou graag bij de koppeling van de betaalmethode in jouw webshop en de daadwerkelijke implementatie.

Meer weten over hoe CreditClick werkt?

Lees er hier meer over of neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Laatste nieuws over CreditClick
Max ICT, dé ICT webwinkel, voorziet optimaal in klantbehoefte door gespreid betalen met CreditClick aan te bieden via PAY.
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.