Nieuws

Nu bij Pay.nl beschikbaar: EPS Überweisung

Pay.nl voegt de internetbankieren betaaloptie eps Überweisung toe

Vanaf vandaag is het mogelijk internetbankieren met EPS als betaaloptie aan te bieden.

EPS Überweisung is een gegarandeerde online bankoverschrijving gecreëerd door Oostenrijkse banken. Dit houdt in dat de betaling realtime te volgen is en de gelden gegarandeerd en direct geïnd worden.

Andere voorbeelden van online bankoverschrijvingen zijn iDEAL en Bancontact.

image

EPS Überweisung in uw webshop?

NWilt u EPS Überweisung of een van de vele andere betaalmethoden van Pay.nl toevoegen aan uw webshop? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 – 88 666 66, of maak kennis met Pay.nl in het gratis Pioneer Pakket.

Demo betaalscherm

Hoe werkt het?

Na het kiezen van EPS in het betaalmenu wordt uw klant doorgestuurd naar de centrale bankkeuze. Na de bankkeuze wordt uw klant doorverwezen naar zijn of haar eigen online bankomgeving waar de betaling met behulp van een TAN-code goedgekeurd wordt. Na goedkeuring van uw klant wordt het bedrag direct door ons geïnd en aan u uitbetaald zoals u gewend bent bij andere betaalopties.

EPS Activeren

U kunt eps activeren in het Admin paneel. Na het aanvinken van eps Überweisung is deze betaalmethode direct beschikbaar voor uw klanten!

image

Plugins en standaard betaalscherm

Maakt u gebruik van ons standaard betaalscherm? Dan is de update automatisch doorgevoerd en hoeft u niets te doen. Hetzelfde geldt voor onze plugins.

API koppeling

Heeft u eps geactiveerd in uw dienst dan haalt u EPS automatisch op via onze SDK of Transaction API.

Activeren

Wilt u ook een potentiële klantenkring van miljoenen Oostenrijkse consumenten aanboren? Activeer de betaaloptie dan direct in uw admin panel. Eps Überweisung is beschikbaar vanaf het Pioneer Pakket. Wilt u gebruik maken van de vele betaalopties van Pay.nl? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 – 88 666 66, of maak direct een account aan.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.