Nieuws

Nieuw: Afterpay in Luondo koppeling Pay.nl

Nieuw: Afterpay in Luondo koppeling Pay.nl

Maakt u gebruik van de webshop module van Luondo? Dan kunt u nu ook kiezen voor de achteraf betaaloptie Afterpay via Pay.nl. Met het gebruiksvriendelijke e-commerce systeem van Luondo bouwt u in een handomdraai uw eigen webshop. Zonder technische kennis of ervaring. Bij het bouwen van een webshop, voegt u natuurlijk ook verschillende betaalmogelijkheden toe. Luondo biedt u een uitgebreide keuze aan betaalmethoden, door koppelingen met diverse betaalproviders, zoals Pay.nl. Om onze betaalmethoden te activeren in uw Luondo webshop, hoeft u geen losse plugin te downloaden. U regelt dit rechtstreeks via de backoffice van uw webshop. Met Pay.nl beschikte u al over populaire betaalopties zoals iDEAL, creditcard, Bancontact, Giropay en overboeking. Het enige dat nog ontbrak was een betaalservice waarmee uw klanten achteraf kunnen betalen. Daar hebben we samen met Luondo en Afterpay verandering in gebracht, door de koppeling uit te breiden met de betaalmethode Afterpay.

image

Eerst zien, dan betalen met Afterpay

De betaalservice van Afterpay heeft veel weg van het betalen per acceptgiro. Een groot verschil (én voordeel) in vergelijking tot de acceptgiro is dat Afterpay u een betaalgarantie geeft. Ook over de facturatie hoeft u zich niet langer zorgen te maken.

 

Dat neemt Afterpay volledig van u over. Wilt u deze betaalservice toevoegen aan uw Luondo webshop? Dan heeft u naast de koppeling met Pay.nl een overeenkomst met Afterpay nodig. Lees meer over de betaalservice

Gerelateerd nieuws

Uitbetaling Afterpay voortaan via Pay.nl
Lees verder
Nieuw! AfterPay België en B2B
Lees verder
Afterpay betaalscherm voor elk apparaat
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.