Nieuws

PAY. verwelkomt Przelewy24
image

Verhoog je conversie in Polen

Przelewy24 (P24) is in Polen de meest populaire betaalmethode. Deze dienst maakt het mogelijk te betalen via de eigen, vertrouwde bankomgeving. Om zoveel mogelijk consumenten hierin te kunnen faciliteren, biedt Przelewy24 ondersteuning voor 165 Poolse banken.

Heb je (potentiële) klanten in Polen en wil je deze optimaal kunnen bedienen? Dan adviseren wij om Przelewy24 (P24) aan te bieden in jouw webshop. Vergroot je klanttevredenheid en verhoog je conversie in Polen vandaag nog door deze meest gebruikte betaalmethode aan te bieden.

Hoe werkt Przelewy24?

Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL, is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankierenomgeving van de consument. Daarbij kan de consument in zijn vertrouwde valuta, de Poolse Zloty (PLN), afrekenen, terwijl jij gewoon Euro’s van deze klant ontvangt. In Polen is de bankoverschrijving de meest populaire manier om online te betalen, 80-90% van de online betalingen wordt gedaan middels een bankoverschrijving. Bovendien is Polen een markt met veel potentieel voor e-commerce.

Direct zeker van je geld

P24 garandeert de uitbetaling aan jou als merchant zonder chargeback risico, de betaling wordt direct bevestigd en kan dus niet worden teruggedraaid door de consument (jouw klant).

przelewy24-2.jpg

Activatie

Je kunt Przelewy24 zelf activeren in het Admin paneel. De betaaloptie is na deze actie direct beschikbaar.

Plugins en standaard betaalscherm

Maak je gebruik van ons standaard betaalscherm? Dan is de update automatisch doorgevoerd en hoef je niets te doen. Hetzelfde geldt voor onze plugins.

API koppeling

Heb je P24 geactiveerd in je verkooplocatie dan haal je Przelewy24 automatisch op via onze SDK of Transaction API.

Laatste nieuws over betaalmethodes
Alipay toegevoegd aan betaalmogelijkheden Pay.nl
Leese weerde
Pay.nl nu ook gecertificeerd als partner van American Express
Leese weerde
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.