Nieuws

Meer landen beschikbaar in SOFORT banking

Meer landen beschikbaar in SOFORT banking

Er zijn meer landen toegevoegd aan de betaalmethode SOFORT banking, het betaalsysteem dat het mogelijk maakt vanuit verschillende landen direct geld over te boeken. Het was al mogelijk om betalingen uit België, Duitsland en Oostenrijk te accepteren, vanaf nu kunt nu ook betalingen accepteren uit:

  • Spanje
  • Italië
  • Zwitserland
  • Polen
  • Slowakije

We zijn bezig met verdere uitbreiding naar Groot-Brittannië, de verwachting is dat dit binnen enkele weken geregeld is. Dan kunt u betalingen in Britse ponden ontvangen. Later dit jaar zal ook Hongarije toegevoegd worden.

image

Nieuwe landen automatisch geactiveerd

Wilt u dat uw klanten uit de bovenstaande landen kunnen afrekenen via SOFORT Banking? Zorg er dan voor dat de betaalmethode SOFORT Banking bij uw dienst in het Admin Panel aangevinkt staat. De nieuwe landen worden automatisch in het betaalscherm van SOFORT banking weergegeven!

Uitbetaling gegarandeerd

Het uitgebreide netwerk van SOFORT zorgt ervoor dat het betaalsysteem ondersteund wordt bij zo'n 20.000 Europese banken. De gegarandeerde betalingen van SOFORT voldoen aan hoge veiligheidseisen en zijn getoetst door het bekende Duitse TÜV instituut.

Gerelateerd nieuws

Voorkom uitlevering zonder betaling bij SOFORT
Lees verder
Optimalisatie Sofortbanking voor SEPA
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.