Nieuws

De VVV Giftcard

VVV Giftcard

Eén van de bekendste en meest gebruikte cadeaukaarten in Nederland is misschien wel de VVV-bon. Deze klassieker kennen we als een zeer gevarieerde cadeaubon die in tal van winkels te besteden is. Nieuw is de VVV Giftcard: hetzelfde principe, maar een ander kanaal. De VVV Giftcard is namelijk speciaal ontwikkeld voor webshops.

Vanaf vandaag biedt Pay.nl de mogelijkheid om VVV Giftcards in uw webshop te accepteren.

Demo betaalscherm

image

Conversieverhogend

Het accepteren van de VVV Giftcard is een slimme zet voor u als ondernemer. Het draagt bij aan naamsbekendheid en meer traffic naar uw website. Als acceptant krijgt u kosteloos een vermelding op www.vvvcadeaubonnen.nl.

Uit de Nationale Cadeabonnenmonitor bleek dat 51% procent van de ondervraagde consumenten een online, breed besteedbare en lang geldige bon aantrekkelijk vinden. En dat is precies wat de VVV Giftcard is!

Ook bleek dat 41% van de consumenten meer besteedt dan de bonwaarde, gemiddeld zo'n €34,70 meer dan de waarde op de kaart. Wat op zijn beurt weer inhoudt dat de uiteindelijke transactiekosten een flink stuk lager uitvallen!

Eenvoudig activeren

Voor merchants van Pay.nl is de VVV Giftcard zeer eenvoudig te activeren. In het Admin Panel is het slechts een kwestie van de giftcard aanvinken bij uw actieve betaalmethoden.

Een apart contract afsluiten bij de VVV Giftcard is niet nodig. Pay.nl treedt op als Collecting Payment Service Provider dus de uitbetaling geschiedt volledig via Stichting Pay.nl. Dit betekent ook dat u geen extra aansluitkosten betaalt voor het activeren van de VVV Giftcard.

Meer informatie over de VVV Giftcard

image

De voordelen op een rij

 

  • Giftcard met een grote naamsbekendheid
  • Eenvoudig te integreren in uw webshop met de plugins van Pay.nl
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Geen apart contract nodig bij VVV
  • Geen eenmalige aansluitkosten (normaal € 24,95)
  • Geldstroom loopt via Stichting Pay.nl
  • Gratis vermelding op de website van VVV Giftcard

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.