Nieuws

Bereik jouw Portugese klanten met Multibanco, nu ook via PAY!

Bereik jouw Portugese klanten met Multibanco, nu ook via PAY!

Verhoog je conversie in Portugal

Offline en online dienstverlening worden tegenwoordig steeds meer met elkaar verweven. Betaalmethoden, waar je zowel online als offline mee kan betalen, volgen elkaar in een rap tempo op.

Maar deze omnichannel betaaloplossingen zijn geen nieuw fenomeen. De betaalmethode Multibanco maakt het voor Portugese consumenten al sinds 1985 mogelijk om zowel online als offline betalingen te voldoen.

image

Multibanco is de nummer 1 betaalmethode in Portugal en wordt op tal van plekken aangeboden, waaronder in supermarkten, op luchthavens en in musea. Multibanco kent een breed bereik in Portugal, ook omdat de betaalmethode een gebruiksvriendelijke manier is voor Portugezen om belastingzaken af te handelen.

Multibanco is eigendom van SIBS (Sociedade Interbancária de Serviços S.A.) en wordt door meer dan 11.000 geldautomaten aangeboden als betaalmethode. Naast geld opnemen, kan je met Multibanco ook online bankafschriften printen, rekeningen betalen, treinkaartjes kopen, vervoerkaarten opladen en zelfs het mobiele telefoonsaldo opwaarderen. Met het aanbieden van deze populaire betaalmethode in jouw (web)winkel, verover je de Portugese markt binnen no time!

De voordelen op een rij

  • Dé nummer 1 betaalmethode in Portugal
  • Een veilige en vertrouwde betaalmethode
  • Voor zowel contante betalingen als online internetbankieren
  • Snel te integreren met onze kant-en-klare plugins
5ecbd610d8fbd-multibanco-scherm.jpg
logo%20multibanco%20kleur.png

Hoe het werkt

Multibanco is een vertrouwde betaalmethode waar jouw klanten veilig mee kunnen afrekenen in jouw webshop. Betalingen doen met Multibanco kan op twee manieren:

  1. Via de afrekenpagina van jouw webshop: jouw klant kiest bij het afrekenen voor Multibanco als betaalmethode. De gegevens kunnen gemakkelijk worden ingevuld in de veilige online Multibanco bankomgeving. Op de Multibanco pagina zijn details van de aankoop terug te vinden, waaronder het specifieke item of de dienst en het totaalbedrag van de aankoop. Door op de knop ‘continue’ te drukken, autoriseert jouw klant de betaling. Na de autorisatie ontvang jij een betalingsbevestiging en kan de bestelling van jouw klant worden verzonden.
  2. Via een geldautomaat: een andere manier om te betalen met Multibanco is door contant te betalen bij een van de 11.000 geldautomaten. Nadat jouw klant de betaling heeft betaald, ontvang jij een betaalbevestiging en kan je de aankoop verzenden.

De procesmatige flows van Multibanco vind je hier

Heb je behoefte aan meer informatie over Multibanco? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.