Zoeken
Sluiten

Klantcase GamePC.nl: maar liefst 12% meer klanten door het aanbieden van gespreid betalen

Klantcase GamePC.nl: maar liefst 12% meer klanten door het aanbieden van gespreid betalen

GamePC.nl is opgericht in 2011 en begon als een computerwinkel. De webwinkel specialiseert zich in het installeren van Game PC’s voor zowel beginnende als ervaren gamers. Klanten kunnen ook hun eigen Game PC samenstellen. Sinds de introductie is GamePC.nl door menig gamer omarmt: binnen een jaar verkocht de webwinkel meer dan 500 PC’s per maand.

logo-gamepc_02

Concept als onderscheidende kracht

"Als pionier en koploper zijn wij begonnen met het idee van GamePC.nl. Naast het aanschaffen van kant-en-klare high-end Game PC’s, kan je er ook zelf een samenstellen met behulp van een gebruiksvriendelijke samenstelmodule. Een leuke toevoeging: je kan gelijk zien hoe de meest populaire games draaien op je samengestelde PC. Op deze manier voorzien wij zo goed mogelijk in de behoeftes van onze klanten en daar ligt onze kracht," aldus Ruben Blaauw, General Manager bij GamePC.

 

Optie gespreid betalen voorziet in behoefte klanten GamePC.nl

"Wij genereren onze omzet volledig uit GamePC.nl," vertelt Ruben. "Hierbij speelt het veilig en gemakkelijk doen van online betalingen een grote rol. Wij verkopen verschillend geprijsde producten en daarbij is er altijd een groep klanten die niet in één keer kan betalen. Daarom was het van belang om ook gespreid betalen aan te bieden als betaaloplossing op GamePC.nl."

GamePC.nl werkte voorheen met PSP-partijen die goed bevielen, maar waarbij gespreid betalen niet werd aangeboden. Ruben: "Wij hebben zelfs overwogen om de betaaloptie in eigen beheer te laten uitvoeren, totdat wij Pay. tegenkwamen. Pay. biedt een divers aanbod van betaalmogelijkheden aan tegen een lagere prijs, waaronder gespreid betalen met SprayPay - wij zijn gelijk overgestapt."

 

Innovatief en slim

"Wij zijn blij met onze overstap naar Pay. Het platform biedt gemakkelijk te realiseren plugin-implementaties met onze webshop. De klantenservice is ten alle tijden beschikbaar en er worden verschillende conversieverhogende betaalmethoden aangeboden," zegt Ruben. "Dat laatste is ook terug te zien in het gebruik van SprayPay; maar liefst 12% van onze klanten gebruikt deze betaaloptie. Dat is erg gunstig, omdat een groot gedeelte van deze klanten anders niet bij ons had besteld."

 

Grootste aanbieder op het gebied van Game PC’s

GamePC.nl wil haar klanten volledig blijven voorzien in wensen en behoeftes. Hieronder valt onder andere het brede assortiment aan Game PC’s, kopersbescherming, support, snelle verzending en veilig online betalen.

Het bedrijf heeft ook plannen voor verdere uitbreiding. Ruben: "In Nederland willen wij de grootste Game PC aanbieder blijven en in Duitsland willen wij deze visie gaan realiseren. Daarnaast willen wij een aantal verbeteringen doorvoeren op GamePC.nl en een aantal ondersteunende websites bouwen."

"Tot slot zien wij, gezien de constant transformerende game branche, de behoefte om meer te investeren in ons marketingteam en in onze programmeurs."

 

5d95d45d832da-GamePC.nl 2

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages